Selamu Aleykum

sebiarus

Yeni Üye
Herkese selamu aleykum diyorum, inşaallah üyeliğim hayırlı olur benim ve sizin için. Sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sizleri En Güzel'e (C.C) emanet ediyorum. S.A

molla_zehra

Well-known member
sebiarus ' Alıntı:
Herkese selamu aleykum diyorum, inşaallah üyeliğim hayırlı olur benim ve sizin için. Sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sizleri En Güzel'e (C.C) emanet ediyorum. S.A
WE ALEYKÜM SELAM...
HOŞGELDİNİZ KARDEŞİM.ÜYELİĞİNİZ DAİM OLA İNŞ.DUAİLE...

Sergerdan

Well-known member
Katregül ' Alıntı:
SELAMÜN ALEYKÜM BENDE YENİ ÜYE OLDUM AMA BAYA ZAMANDIR BU SİTEYİ ZİYARET EDİYORDUM VE ÇOK YARARLANDIM
Aleykümselam Katregül kardeşim,ben de diyordum ne zaman selam verecek :) Tekrar hoşgeldin,güzel paylaşımlarının devamını da bekliyoruz.

He bide sık sık tartışmak dilegiyle,pek sevdim ben sizi ;)Anladınız siz onu :)

Katregül

Member
Aleykümselam Katregül kardeşim,ben de diyord um ne zaman selam verecek

Gerçekten geciktirilmiş bir selam ama forumda o kadar dikkatimi çeken konular varki onları okumaktan selam vermeye
vakit bulamadım

Tekrar hoşgeldin,güzel paylaşımlarının devamını da bekliy oruz.

Hoşbulduk Allah razı olsun

He bide sık sık tartışmak dilegi yle,pek sevdim ben sizi ;)Anladınız siz onu

Valla anlamadım ben onu siz beni şualar gibi kardeşlerle karıştırmayın benim o kadar keskin bir zekam yok bir şeyi uzun uzun anlatıldan sora idrak edebiliyorum.

ve aleyku m selam hos geldin iz

Hoşbulduk Allah razı olsun

istiðna

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
Aleykümselam Katregül kardeşim,ben de diyordum ne zaman selam verecek :) Tekrar hoşgeldin,güzel paylaşımlarının devamını da bekliyoruz.

He bide sık sık tartışmak dilegiyle,pek sevdim ben sizi ;)Anladınız siz onu :)

aminnn.aminnnnnnn.tartısmayıncada buranın tadı cıkmıyo!..

FaKiR

Meþveret Bþk.
sebiarus ' Alıntı:
Katregül ' Alıntı:
SELAMÜN ALEYKÜM BENDE YENİ ÜYE OLDUM AMA BAYA ZAMANDIR BU SİTEYİ ZİYARET EDİYORDUM VE ÇOK YARARLANDIM

WE ALEYKUM SELAM SEKERLERIMIZDEN BUYRUN :angel:

T

Tarihci19

Misafir
Aleykümselam hoşgeldiniz, üyeliğinizin daim ve aktif olmasını temenn i eder hayırlara vesile olmasını dileri m..