AMİN ECMAİN...EHLEN VE SEHLEN KARDEŞİM.MÜBAREK OLA ÜYELİĞİNİZ..huzurum ' Alıntı:Bu tür sitelerin varlığından haberdar olduğum için çok mutlu oldum Allah yapan,yaptıran,aracı olan herkesten razı olsun.Bu monoton hayatımızın sona ermesine vesile olur inşallah.
Hoşgeldiniz,inş istifadeniz çok olur,bereketli olur.Müminin niyeti kuvvetlidir kırarsınız inş bazı bazı gelen monotonlukları.huzurum ' Alıntı:Bu tür sitelerin varlığından haberdar olduğum için çok mutlu oldum Allah yapan,yaptıran,aracı olan herkesten razı olsun.Bu monoton hayatımızın sona ermesine vesile olur inşallah.
Amiiinnn inşAllahhuzurum ' Alıntı:Bu tür sitelerin varlığından haberdar olduğum için çok mutlu oldum Allah yapan,yaptıran,aracı olan herkesten razı olsun.Bu monoton hayatımızın sona ermesine vesile olur inşallah.
Abi bu konuda elimizden hiçbirşey gelmiyor desek yeridir.Sizin vesileniz ile tekrar üyelere hatırlatalım;sadece Mustafa lara yardım edebiliyoruz.Onun için bayan üyelere tavsiyem kendi imkanlarımızla birşeyler yapmalarıdır.Amca,yenge,komşu,eltinin komşusu ;D...gibi sorarak inşaallah bulurlar diye düşünüyorum ve böyleside bayanlar için daha isabetli ve tedbirli sayılabilir.huzurum ' Alıntı:İst .de ikamet ediyorum bana en yakın sohbet derslerini istifade edeceğim ayrıca bayan grubu olması lazım tabiki ama yaş grubu var ise öğrencilik yıllarımı geçirdiğim baya oldu bildirilirse sevinirim
huzurum ' Alıntı:Ben genede bi şansımı deniyim demiştim belki burdan olabilir diye ama genede aramalarım bitmeyecek tabii genede Allah razı olsun
Hayırlı olsun abi,maşaallah. :angel: Yeni üyelerimize de küpe olsun Çlışıp,paylaşıp kardeş olsunlar.huzurum ' Alıntı:ON ALTI GÜNDÜR NERDE İSE BU FORUM SİTESİYLE YATIP KALKIYORUM BU GÜN KARDEŞ ÜYELİĞE GEÇTİĞİMİ VE İSMİMİN RENKLENDİĞİMİ GÖRÜNCE SANKİ ELİNE OYUNCAK VERİLEN ÇOCUK GİBİ SEVİNDİM DESEM ABARTMIŞ OLMAM İNŞALLAH DAİMİ OLMAK DİLEĞİYLE DUA İLE...
masallah masallah ,hayrli olsun abi,bi bakmissiniz 16 gun sonrada yonetici oluvermissiniz, :angel: azmin elinden ne kurtulmus...huzurum ' Alıntı:ON ALTI GÜNDÜR NERDE İSE BU FORUM SİTESİYLE YATIP KALKIYORUM BU GÜN KARDEŞ ÜYELİĞE GEÇTİĞİMİ VE İSMİMİN RENKLENDİĞİMİ GÖRÜNCE SANKİ ELİNE OYUNCAK VERİLEN ÇOCUK GİBİ SEVİNDİM DESEM ABARTMIŞ OLMAM İNŞALLAH DAİMİ OLMAK DİLEĞİYLE DUA İLE...
Hayırlı olsun maşallah :angel:huzurum ' Alıntı:ON ALTI GÜNDÜR NERDE İSE BU FORUM SİTESİYLE YATIP KALKIYORUM BU GÜN KARDEŞ ÜYELİĞE GEÇTİĞİMİ VE İSMİMİN RENKLENDİĞİMİ GÖRÜNCE SANKİ ELİNE OYUNCAK VERİLEN ÇOCUK GİBİ SEVİNDİM DESEM ABARTMIŞ OLMAM İNŞALLAH DAİMİ OLMAK DİLEĞİYLE DUA İLE...
Rabbim cümlemizin karşısına her daim hayırlı insanlar çıkarsın inşaalah :angel:huzurum ' Alıntı::-[çok mahçup oldum şimdi :angel: vatana millete hayrımız olurmu olmazmı bilmiyom ama bana çok hayırlı oluyor inanın son zamanlardaki dualarımda Allah a hep karşıma hayırlı dostluklar çıkar diye yalvarıyordum inşallah dualarım kabul oluyor