selamün aleyküm arkadaşlar
kardes,lar sorulara risaleiniu profilina sual go'ndergan edim bilmem nerede giden yo'q dun var edi
kardes,lar profilimdagi heps mesejarimni go'ris, icin nerden girebilelim
Allah sizdan rz olsun kardes, turkceni iyi bilmem hata birer s,ey yapsam afadersinizadınızın üzerinde tıkladığınızda açılan sayfada,
"İstatistik" butonunu tıklayarak daha önce açtığınız konulara, yazdığınız mesajlara ulaşabilirsiniz.
Allah sizdan rz olsunAllah sizdan rz olsun kardes, turkceni iyi bilmem hata birer s,ey yapsam afadersiniz
karfes, bediuzzaman hayatleri haqinda video film varmiadınızın üzerinde tıkladığınızda açılan sayfada,
"İstatistik" butonunu tıklayarak daha önce açtığınız konulara, yazdığınız mesajlara ulaşabilirsiniz.
karfes, bediuzzaman hayatleri haqinda video film varmi
Kardes,lar bana do’g’ru yoli go’stering bana cok cok o’nemli kesin javab yazin ins,allah.ticareta calis,ib dahi maddiy serbestta dahi azamiy zuhd azamiy taqva ahli olis, mumkunmu? Ben maddiy serbestti nefsim icin yapmaqci deg’il. Allah raziligi icin yapmaqci.ben nasil iymanni qutqarmaq mumkun nasil iyman kayboluyor biliyorim Alhamdulillah .moddiy serbestta calis,mak zamazi iymon nasil olur bilmiyorim.bana cok muhim .Allah razi olsunNur Penceresi Risale-i Nur, İslam, Kur'an, Bediüzzaman, Said Nursi, Risale-i Nur Dersi, Sesli Sohbet, Görüntülü Sohbet, Nur Dersi, Ders, Sempozyum, Sinevizyon, Cep Telefonu Programları, Mobil Program, Duvar Kağıdı, Cevşen
Nur Penceresi Risale-i Nur, İslam, Kur'an, Bediüzzaman, Said Nursi, Risale-i Nur Dersi, Sesli Sohbet, Görüntülü Sohbet, Nur Dersi, Ders, Sempozyum, Sinevizyon, Cep Telefonu Programları, Mobil Program, Duvar Kağıdı, Cevşen
s.a arkadaslar
allah razı olsun .. siz ne zamandır bu sitedesiniz.