Selamun Aleykum cümleten

teblið

Vefasýz
Allah'ın (c.c) selamı ve bereketi üzerinize olsun;

Gerek sanalda ,gerekse gerçek hayatta ;hakk yola kendini adayanların yanında olduk yıllarca ,nefsi terbiye ve islah için;

Bu Seferde Abdullah abimin tavsiyesi üzerine nasibimiz buraya taşıdı;Belkide ruhumuzun manevi anlamda buradada nasibi var dedik ve bismillah deyip adım attık;

TEVVEKELTÜ ALALLAH;

Rabbim ihtiyacımız olan manevi gıdamızı alabilmemizi nasib_i müyesser eylesin..

ABDULLAH4

Forum Yöneticisi
Ve Aleyküm selam..

Ahayir kardesim Hos geldin sefalar getirdin..

Ahayir kardesim kuran asigi kuran hizmetkari bir kardesimiz bu degerli müslümani aramizda görmek beni ziyadesiyle sevindirdi..
Mümin müminin aynasidir vekilidir bulundugumuz ortamda veya cevrede kalplere imani tasiyan yansitan kullardan olabilmek niyazi ile aramiza katilman hayirlara vesile olur insallah..saygı ve dua ile..

memluk

Hatim Sorumlusu
Allah'ın (c.c) selamı ve bereketi üzerinize olsun;

Gerek sanalda ,gerekse gerçek hayatta ;hakk yola kendini adayanların yanında olduk yıllarca ,nefsi terbiye ve islah için;

Bu Seferde Abdullah abimin tavsiyesi üzerine nasibimiz buraya taşıdı;Belkide ruhumuzun manevi anlamda buradada nasibi var dedik ve bismillah deyip adım attık;

TEVVEKELTÜ ALALLAH;

Rabbim ihtiyacımız olan manevi gıdamızı alabilmemizi nasib_i müyesser eylesin..

Ve Aleyküm selam..

Ahayir kardesim Hos geldin sefalar getirdin..

Ahayir kardesim kuran asigi kuran hizmetkari bir kardesimiz bu degerli müslümani aramizda görmek beni ziyadesiyle sevindirdi..
Mümin müminin aynasidir vekilidir bulundugumuz ortamda veya cevrede kalplere imani tasiyan yansitan kullardan olabilmek niyazi ile aramiza katilman hayirlara vesile olur insallah..saygı ve dua ile..

Aleykümselam kardeş hoşgeldiniz hayırlı ve daim olsun üyeliğiniz inşallah sizlerden bol bol istifade ederiz tıpkı Abdullah abimizden olduğu gibi.

teblið

Vefasýz
Öncellikle göstermiş olduğunuz samimi karşılamadan ötürü çok teşekkür ederim ..Gaye İslam, şiarımız bu pak dine tebliğ ,penceremiz iman ,menzilimiz vahiy atmosferinde Resul'un (s.a.v)izinde ilerlemektir.

kainata aynı iman penceresinden bakmak ne güzel....;

zahiren birbirimizi görmenin ne önemi var lisan islam lisanıyken;

"""anlıyorsa beni uzağım yakınımdır ;

anlamıyorsa yakınım beni., uzağımdır"""

demiş mevlana.......

velhasılı kelam okyanuslarda olsa arada iman ehli yürekler en yakınımzdır şu fani dünyada;

üstadın deyişle;

DEVİR İMANI KURTARMAK DEVRİDİR.;

RABBİ RAHMAN BU CİHADDAN BİZLERİ MUZZAFER EYLESİN CÜMLETEN İNŞL..

SELAM OLSUN EHLİ İMAN CEMAATİNE.....