selamün aleyküm kardeşler

medine gülü

Well-known member
s.a siteye yeni üye oldum eminim hep beraber çok şey öğrenicez gerçi şu forumu hala anlayamadım ama zamanla üstesinden gelicem hepiniz hoşgeldiniz .)

Sergerdan

Well-known member
selemün aleyküm kardeşlerpiniz hoşgeldiniz

efşan ' Alıntı:
s.a siteye yeni üye oldum eminim hep beraber çok şey öğrenicez gerçi şu forumu hala anlayamadım ama zamanla üstesinden gelicem hepiniz joşgeldiniz .)
A.S hoşgeldiniz maş. yeni üyelerimiz elbirligi etmiş gibi bir iki gündür sevindiriyorlar bizi. :)

Size Nurefşan da desek olur mu? :p

imported_sevdalizz

Active member
selemün aleyküm kardeşler hepiniz hoşgeldiniz

Aleyna Ve Aleyküm Selam

Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz, Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşAllah...
Paylaşımlarınızın daim olması duası ile. Allah (c.c.)'ye emanetsiniz...
Niyet hayr akıbet hayr, Selam ve dua ile...

illailayh

Active member

Sergerdan ' Alıntı:
A.S hoşgeldiniz maş. yeni üyelerimiz elbirligi etmiş gibi bir iki gündür sevindiriyorlar bizi. :)

Size Nurefşan da desek olur mu? :p

evet ya maşallah son bi kac gündür yeni arkadaslar katılıyor aramıza..nefesi kuvvetli bi abi dua mı etti ne:):) hoşgeldin efşan..

GuLSerbeti

Well-known member

aleykum esselam, efsan kardes hosgeldiniz, hayirli, kazanc li ve aktif bir uyeliginiz olur insaAllah, aeo.

molla_zehra

Well-known member

efşan ' Alıntı:
s.a siteye yeni üye oldum eminim hep beraber çok şey öğrenicez gerçi şu forumu hala anlayamadım ama zamanla üstesinden gelicem hepiniz hoşgeldiniz .)
WE ALEYKÜM SELAM
EHLEN VE SEHLEN KARDEŞİM..BU FORUMU ANLAMAK İSTİYORSAN ONLİEN BOL BOL OL :)
DUAİLE..

Sergerdan

Well-known member

efşan ' Alıntı:
olurda ya ben hala şu msj ğönderme alma işini anlayamıyorum daha yeni gördümcevabınızı sanırım ne kadar konuya yabancı olduğumu anlamışşınızdır .(
isterseniz msn adresinizi alayım,ordan yardımcı olmaya çalışayım.

istiðna

Active member

evet baya karıstırmıssınız ama olur ,ögrenıceksınız...hos geldınız,uyelıgınız hayırlı olsun inş... ;)

Sergerdan

Well-known member
ben geldim

efşan ' Alıntı:
s.a kardeşker aslında dün üyelikten çıkıcaktım ama hesaplarda bir değişiklik oldu ve tekrardan aranızdayım sanırım üç ay daha sizinleyim e bi hoşgeldin demek yokmu kardeşinize maaşallah çok konukseversiniz canım .) .)
tekrar hoşgeldiniz efşan kardeş,sevindim he :) İnş istifade eder,hoş sohbetler edersiniz arkadaşlarla. .) .)