WE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...EHLEN VE SEHLEN.ÜYELİĞİN MÜBAREK OLSUN.DUAİLEthewords ' Alıntı:Ewet abiler ablalar kardeşler foruma yeni Katıldım desem yeridir Allah hepinizin Hizmetini daim ve kaim eylesinn hergün inşallah online olmaya çalışacağım herkese çok Selamlar..
Aleykümselam hoşgeldiniz,sizlerinde katkılarını bekliyoruz daima..thewords ' Alıntı:Ewet abiler ablalar kardeşler foruma yeni Katıldım desem yeridir Allah hepinizin Hizmetini daim ve kaim eylesinn hergün inşallah online olmaya çalışacağım herkese çok Selamlar..
Sergerdan ' Alıntı:Aleykümselam hoşgeldiniz,sizlerinde katkılarını bekliyoruz daima..
illailayh ' Alıntı:hoşgeldiniz... avatarınızda ki resim çok ürkütücü bir anlamı var mı??
thewords ' Alıntı:ve aleyküm selam
ürkütücü değil de daha ilginç olabilir.
illailayh ' Alıntı:deil mi kıpkırmızı gözler noluo ödüm koptu
degis abi koydugun kabahat o ne ole gece gecethewords ' Alıntı:seni korkutuyosa değiişiyim ya
thewords ' Alıntı:seni korkutuyosa değiişiyim ya
avatar konusunda sanırsam arkadaşlarıma katılıyorum dua ileillailayh ' Alıntı:hoşgeldiniz... avatarınızda ki resim çok ürkütücü bir anlamı var mı??
thewords ' Alıntı:ya abilerimi kardeşlerimimi kırıcam tüm avartarlar size feada olsun
illailayh ' Alıntı:eskurıkee
thewords ' Alıntı:vela nağfirüke
illailayh ' Alıntı:uydu mu kedicik cok seker hep bu kalsın
thewords ' Alıntı:uydu değilde çanak anten ok ya abi senimi kırcam.