Allah razı olsun abilermizden,Zeynep_E ' Alıntı:selamun aleykum kardeşler siteyi beğendim allah razı olsun..emeğinize sağlık
Zeynep_E ' Alıntı:selamun aleykum kardeşler siteyi beğendim allah razı olsun..emeğinize sağlık
WE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HOŞGELDİN...DUAİLEZeynep_E ' Alıntı:selamun aleykum kardeşler siteyi beğendim allah razı olsun..emeğinize sağlık
h.altınbaşak ' Alıntı:aleyküm selam hg ama her gelene söleicezmi bu foruma gelen bana fıstıklı cikolata getircekti
hoş geldiniz hayırlı paylaşımlarda görüşmek duasıyla..Zeynep_E ' Alıntı:selamun aleykum kardeşler siteyi beğendim allah razı olsun..emeğinize sağlık
kitabımı paylasırım,ekmeğimi paylasırım amaaaa cikolatayı asla vermem belki acık veririm oda tesanüd icinillailayh ' Alıntı:bende isterem banane banannee
h.altınbaşak ' Alıntı:kitabımı paylasırım,ekmeğimi paylasırım amaaaa cikolatayı asla vermem belki acık veririm oda tesanüd icin:angel:
illailayh ' Alıntı:bendee kaba kuvvvete basvururm napimmm
h.altınbaşak ' Alıntı:;Dsen bilion bi dene ;D
yok tehtid gibim olmasın ;D olice: :angel:
bak su abilere, bi cikolata icin kavga ediyolar, cix cix, hic olmadi.. olice:illailayh ' Alıntı:bendee kaba kuvvvete basvururm napimmm
GuLSerbeti ' Alıntı:Aleykum selam Zeynep kardes hosgeldiniz, uyeliginiz size ve bize hayirli olur insaAllah...
bak su abilere, bi cikolata icin kavga ediyolar, cix cix, hic olmadi.. olice:
neyse bakin ben getirdim size Husrev abi, illailayhla paylasirsiniz, : bakin paylasmazsaniz baska vermem
ONLAR HEPIMIZIN
Lutfen rejaa ediyorum Kavga etmeyelim... ;D :angel:
Allah razı olsun gülşerbeti ağabey ama illailayh hepsini bitirmis bana kaldımı kiillailayh ' Alıntı:beni duygulandırdın gülşerbetim ya şükren kesira