Normal
Kardeş Ayetlerle ikna kabiliyetinize nasıl güveniyorsanız hadislere de o ölçüde güvenmeniz lazım. Hadislerin sahibi Efendimiz asv, ayetleri bize nakleden de Efendimiz asv dır. Yukarıdaki bilgiler son derece güvenilir bilgilerdir. Bize nakledilen rivayetler sağlam kaynaklara ait ise aynı orantıda güven ile sunablirsiniz.Ayet olarak bulamadım ama size bu konuda yardımcı olacağına inandığım bilgileri ekledim.Kaldıki Kur'an-ı Kerim'de namazlarınızı ikame edin diyor ama namazın nasıl ikame edileceğine dair herhangi birşey yazmıyor. Biz nereden biliyoruz ikame etmeyi? Efendimiz (asv)den tabiki..Sizin ihtiyacınız olan bilgi yukarıda ekli soru ve yanıtları takip ederseniz bu konuda istediğiniz cevaba ulaşabilirsiniz.
Kardeş Ayetlerle ikna kabiliyetinize nasıl güveniyorsanız hadislere de o ölçüde güvenmeniz lazım. Hadislerin sahibi Efendimiz asv, ayetleri bize nakleden de Efendimiz asv dır.
Yukarıdaki bilgiler son derece güvenilir bilgilerdir. Bize nakledilen rivayetler sağlam kaynaklara ait ise aynı orantıda güven ile sunablirsiniz.
Ayet olarak bulamadım ama size bu konuda yardımcı olacağına inandığım bilgileri ekledim.
Kaldıki Kur'an-ı Kerim'de namazlarınızı ikame edin diyor ama namazın nasıl ikame edileceğine dair herhangi birşey yazmıyor. Biz nereden biliyoruz ikame etmeyi? Efendimiz (asv)den tabiki..
Sizin ihtiyacınız olan bilgi yukarıda ekli soru ve yanıtları takip ederseniz bu konuda istediğiniz cevaba ulaşabilirsiniz.