Selamun Aleykum Arkadaslar. Ben yeni katildim araniza . Ins. Muhabbetimiz bol ve hayirli olur.
M MuhabbetFedaisi1 New member 17 May 2010 #1 Selamun Aleykum Arkadaslar. Ben yeni katildim araniza . Ins. Muhabbetimiz bol ve hayirli olur.
heysem Well-known member 17 May 2010 #2 Aleykum selam kardes ,hos geldiniz .Üyeliginiz hayirli olsun.
M MuhabbetFedaisi1 New member 17 May 2010 #3 Allah razi olsun heysem kardes. Ins , hayirlara vesiler olur.
topraktoprak Well-known member 17 May 2010 #11 Aleykum selam kardeş ,hos geldiniz . Üyeliginiz hayirli uğurlu daim olsun...:gül:
memluk Hatim Sorumlusu 17 May 2010 #12 aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah ... muhebbeten Muhammed oldu hasıl Muhammedsiz muhabbet neyler hasıl
aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah ... muhebbeten Muhammed oldu hasıl Muhammedsiz muhabbet neyler hasıl
Huseyni Müdavim 18 May 2010 #15 Aleykümselam. Hoşgeldin kardeş. Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah.
M MuhabbetFedaisi1 New member 18 May 2010 #17 Elif gibi , Mudavim, Huseyni kardesler sizelerede tesekkur ederim. Misafirperverliginiz icin. Hosbulduk. Ins hayirli olur.
Elif gibi , Mudavim, Huseyni kardesler sizelerede tesekkur ederim. Misafirperverliginiz icin. Hosbulduk. Ins hayirli olur.
Z ziyakarababa Well-known member 18 May 2010 #18 ve aleykumselam kardeş. hos gelmişsiniz aramıza. üyeliginiz hayırlı olur inşallah. selam ve dua ile.
akna Well-known member 18 May 2010 #19 ve aleykumselam ve rahmetullah veberakatuhu hoşgeldin hayılı olsun kardeş..