Zeynep Sude1
Member
Selamün aleyküm abla ve abilerim. Benim adım Zeynep Sude. Ben bu siteye girmeyi istiyordum.Ben bu siteye daha yeni geldim.Sizinle tanışmayı çok isterim.:003:.Sizi çok seviyorum,abla ve abilerim.:003:.
aleykümselam kardeş hoşgeldiniz hayırlı ve daim olsun üyeliğiniz. zaten bura girmekle hepimizi kardeşlik listenize aldınız dolayısı ile bizde aldık hoş geldiniz..Selamün aleyküm abla ve abilerim. Benim adım Zeynep Sude. Ben bu siteye girmeyi istiyordum.Ben bu siteye daha yeni geldim.Sizinle tanışmayı çok isterim.:003:Sizi çok seviyorum,abla ve abilerim.:003:.
Selamün aleyküm abla ve abilerim. Benim adım Zeynep Sude. Ben bu siteye girmeyi istiyordum.Ben bu siteye daha yeni geldim.Sizinle tanışmayı çok isterim.:003:.Sizi çok seviyorum,abla ve abilerim.:003:.
güzel espiri..Ve aleykum selam, Zeynep Sude hosgeldin
Gelirken bize ne getirdin ?
Ve aleykum selam, Zeynep Sude hosgeldin
Gelirken bize ne getirdin ?
Aleyküm selam kardeş hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Bolca istifade edebilmeniz temennisiyle...
Ve aleyküm selam Hoşgeldin, hayırlı ve daim olsun inşallah.
ve aleykumselam ve rahmetullah
hoşgeldin zeynep sude kardeşim
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşaAllah
Hoşgeldin kardeşim. Hayırlı olsun üyeliğin. Daim ol inşaallah.
Ve aleyküm selam. hoşgeldin hayırlı olsun üyeliğin
siteye girmeni engelleyen birileri mi vardı yoksa ?
ve aleyküm selam
hoşgeldin Zeynep Sude...
Aleykum selam
hoşgeldin zeynep sude kardeşim
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşaAllah :gül: