Kardeşler ben yeni geldim selamün aleyküm
L LEVLAK Well-known member 2 Şub 2011 #2 Aleyküm selam kardeş. Hoşgeldin, safalar getirdin. Hayırlı olsun üyeliğin.
D duygu_bulut Well-known member 2 Şub 2011 #3 vealeykümslm kardeşim hoşgeldiniz.. hayırlı olsun üyeliğiniz.. bol istifadeler diliyorum
ABDULLAH4 Forum Yöneticisi 2 Şub 2011 #5 Ve Aleyküm selam kardesim.. Hos geldiniz üyeliginiz hayirli kardesliginiz daim olsun insallah...
Kýrýk Testi Well-known member 2 Şub 2011 #6 Aleykumselam hoşgeldiniz kardeşim, üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah.
akna Well-known member 2 Şub 2011 #7 ve aleykumselam ve rahmetullah üyeliğiniz hayırlı olsun kardeş hoşgeldiniz
_vatan_ Well-known member 2 Şub 2011 #9 Ve aLeykum Selam Ve Rahmetullah Kardeş Hoş Geldin Sefalar Getirdin İnş Üyeliğiniz Hayırlı,Paylaşımlarınız Ve İstifadeniz Bol Ve Daimi Olsun İnş
Ve aLeykum Selam Ve Rahmetullah Kardeş Hoş Geldin Sefalar Getirdin İnş Üyeliğiniz Hayırlı,Paylaşımlarınız Ve İstifadeniz Bol Ve Daimi Olsun İnş
Muvahhid1 Well-known member 3 Şub 2011 #11 aleykum selam .. üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaallah.
L LEVLAK Well-known member 7 Şub 2011 #14 Aleyküm selam kardeş hoşgeldiniz. C.H. bolca istifade edebilmenizi nasib etsin.
akna Well-known member 7 Şub 2011 #16 aleykumselam kardeş hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaAllah