yeni üye oldum. beni de aranıza alırsınız umarım. saygılarımla allahu ekber
A adigae Yeni Üye 19 Haz 2011 #1 yeni üye oldum. beni de aranıza alırsınız umarım. saygılarımla allahu ekber
ASHAB-I BEDR Well-known member 19 Haz 2011 #2 adigae' Alıntı: yeni üye oldum. beni de aranıza alırsınız umarım. saygılarımla allahu ekber Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm Selam...Üyeliğiniz hayırlı olsun kardeşim... Lâ ilâhe illallah. Vallahü ekber, Allahü ekber ve lillahil-hamd...Amin...
adigae' Alıntı: yeni üye oldum. beni de aranıza alırsınız umarım. saygılarımla allahu ekber Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm Selam...Üyeliğiniz hayırlı olsun kardeşim... Lâ ilâhe illallah. Vallahü ekber, Allahü ekber ve lillahil-hamd...Amin...
Z ziyakarababa Well-known member 19 Haz 2011 #3 ve aleykumselam...hos gelmişsiniz...üyeliginiz hayırlı olsun inşallah selam ve dua ile
heysem Well-known member 20 Haz 2011 #7 adigae' Alıntı: yeni üye oldum. beni de aranıza alırsınız umarım. saygılarımla allahu ekber Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam hayirli olsun hosgeldiniz .
adigae' Alıntı: yeni üye oldum. beni de aranıza alırsınız umarım. saygılarımla allahu ekber Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam hayirli olsun hosgeldiniz .