selamunaleyküm ebeden daimen

zeyhak_

Well-known member
Cevap: selamunaleyküm ebedeb daimen

[FONT=book antiqua,palatino]we aleyküm selam ebeden daimen
hosgeldin7wd.gif
[/FONT]

ewet her nefis ölümü tadıcıdır..tekrar ehlen seHlen : )

hubeyb

Yeni Üye
hoş bulduk kardeşlerim.
şöyle bir hadis nakletmiş alimler
bildiği ile amel edene,bilmediğini ALLAH c c varis kılar...
inşallah bildiğimizle amel edelim,paylaşalım,bilmediğimizi,eksiğimizide bize
YARADAN BİR ŞEKİLDE öğretir

hubeyb

Yeni Üye
Alimler peygamberlerin varisleridir

Böyle bir hadisi şerifi duyupta,alimlere nasıl tabii olmayız ve yaşayan ve yeryüzünde sayıları çok az kalan,ALLAH dostlarına nasıl hürmet etmeyiz..
şunu düşünüyorum.yeryüzündeki şu an yaşayan ehli kamilller gerçek aleme göç edince, acaba klavuz olarak kimin arkasından gidecez.ve çobansız sürüye ne olur,nereye gider,nasıl olcak sonumuz?bizim evlatlarımıza kim klavuzluk yapcak?rabbim YERYÜZÜNÜN PARLAYAN yıldızlarından bizi mahrum eylemesin.onların neslidi daim kılsın...AMİN

zeyhak_

Well-known member
Cevap: Alimler peygamberlerin varisleridir

Böyle bir hadisi şerifi duyupta,alimlere nasıl tabii olmayız ve yaşayan ve yeryüzünde sayıları çok az kalan,ALLAH dostlarına nasıl hürmet etmeyiz..
şunu düşünüyorum.yeryüzündeki şu an yaşayan ehli kamilller gerçek aleme göç edince, acaba klavuz olarak kimin arkasından gidecez.ve çobansız sürüye ne olur,nereye gider,nasıl olcak sonumuz?bizim evlatlarımıza kim klavuzluk yapcak?rabbim YERYÜZÜNÜN PARLAYAN yıldızlarından bizi mahrum eylemesin.onların neslidi daim kılsın...AMİN
Elfü elfi amin kardeşim hayırlı ve daim olsun üyeliğin..paylaşımlarını bekliyorum selam ve dua ile..