merhabalar bende geldim aranızda yer var mı acaba?:003:
L LEVLAK Well-known member 7 Ara 2010 #2 Aleyküm Selam kardeşim hoş geldiniz. Siz gelirsinizde yer olmaz mı?
akna Well-known member 8 Ara 2010 #7 ve aleykumselam ve rahmetullah hoşgeldiniz kardeş üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaAllah
FaKiR Meþveret Bþk. 8 Ara 2010 #8 elubkam' Alıntı: merhabalar bende geldim aranızda yer var mı acaba?:003: Genişletmek için tıkla ... Aramiza katilan kardeslerimiz çogaldikca, bizim yerimiz genisliyor elhamdulillah. Ehlen ve sehlen elubkam kardes.
elubkam' Alıntı: merhabalar bende geldim aranızda yer var mı acaba?:003: Genişletmek için tıkla ... Aramiza katilan kardeslerimiz çogaldikca, bizim yerimiz genisliyor elhamdulillah. Ehlen ve sehlen elubkam kardes.
M Muhakk Member 8 Ara 2010 #9 Aleyküm Selam, Hoşgeldiniz... Efendimiz (sav) sofrası burası, O'nun (sav) oçağında pişiyor o leziz taamlar, yedikçe çoğalıyor, çoğaldıkça daha çok yer oluyor.
Aleyküm Selam, Hoşgeldiniz... Efendimiz (sav) sofrası burası, O'nun (sav) oçağında pişiyor o leziz taamlar, yedikçe çoğalıyor, çoğaldıkça daha çok yer oluyor.
E ebrar172 Well-known member 8 Ara 2010 #10 Hoşgelmişsiniz elubkam, hayırlı ve daim olsun üyeliğiniz...
memluk Hatim Sorumlusu 8 Ara 2010 #12 elubkam' Alıntı: merhabalar bende geldim aranızda yer var mı acaba?:003: Genişletmek için tıkla ... vealeykümselam hpşgeldiniz hayırlı olsun üyeliğiniz .
elubkam' Alıntı: merhabalar bende geldim aranızda yer var mı acaba?:003: Genişletmek için tıkla ... vealeykümselam hpşgeldiniz hayırlı olsun üyeliğiniz .
N nurul reþha Well-known member 12 Ara 2010 #16 geç kalmışım neys egeç olsun güç olmasın hoşgeldin kardeşim hayırlara vesile olman duası ile...
M mübtela1 Well-known member 13 Ara 2010 #17 elubkam' Alıntı: çok sağolun hoşbuldum gerçekten Allah razı olsun hepinizden... Genişletmek için tıkla ... sizdende Allah razı olsun kardeşim, ve aleyküm selam hoşgeldiniz, üyeliğinz hayırlı olsun tekrardan
elubkam' Alıntı: çok sağolun hoşbuldum gerçekten Allah razı olsun hepinizden... Genişletmek için tıkla ... sizdende Allah razı olsun kardeşim, ve aleyküm selam hoşgeldiniz, üyeliğinz hayırlı olsun tekrardan
V vuslatt New member 17 Ara 2010 #19 çok teşekküredrim...ben çalışıyorum zaman buldukça giriyorum.çok faydalı bir site Allah razı olsun