SelamünAleyküm

emreata10

New member
SelamünAleyküm Değerli Büyüklerim

Benim adım emre 14 yaşındayım ağustosta 15ime gireceğim
Sizden istediğim Ankara Mamak ta bulunan risali nur sohbetlerine katılmak isitiyorum
Dinimi imanımı güçlendirmek tazelemek istiyorum
Önceden gidiyordum ama birşeyler oldu kesildi
Ben namazımı kılmaya gayret gösteriyorum müezzinlik bile yapmaya çalışıyorum
Yardımcı olabilirmisiniz:)

hayýrlýinsan

New member
A.S. bildiğim kadarıyla ankara mamakta bir dershanemiz var hatta dahada çok olabilir nurcuların elhamdülillah her yerde şube dershanelerimiz var tabiki önce risaleinur küliyatını bitirmeniz bir kaç defa gerekiyor...ki hakiki has nurcu olABİLMEK İÇİN...

hayýrlýinsan

New member
Teşekkür ederim
İlginiz için
Okuyorum ama bir şey anlayamıyorum
Talha Abiden cevap bekliyorum:)
Bende duymuştum ama :)Bilmiyorum

Bekleyelim...
Allah Razı Olsun
açık adresini abilere sormak lazım tabi ..bende tam olarak yerini bilemiyorum ama risaleinurları sizin gibi bir şahsiyetin anlaması lazım çünki çok basit ve kolay anlaşılması ben çok eskiden beri okuyorum vede okuduğum her risalei anlayabiliyorum mesela sizin osmanlıca türkçe eski lugatlardan satın alıp ordan anlamını bilmediğiniz sözcüklerin anlamına bakarak bütün bunları aşabilirsiniz iyi has bir nurcu olabilirsiniz.nur talebesi olmak kolay değil elbette..biraz daha da yanmak gerekiyor bunun için...umarım anlamışsınızdır.selametle ve dua ile ...saygılarımla...s.a.

emreata10

New member
Haklısınız
Biraz Alt Yapı Olması Gerekiyor Başlarken
İnşallah Sohbetlere Gidebilirsem Eğer Daha İyi Olur İnşallah:)
Tekrardan Teşekkür ederim Allah Razı Olsun

Huseyni

Müdavim
A.S. bildiğim kadarıyla ankara mamakta bir dershanemiz var hatta dahada çok olabilir nurcuların elhamdülillah her yerde şube dershanelerimiz var tabiki önce risaleinur küliyatını bitirmeniz bir kaç defa gerekiyor...ki hakiki has nurcu olABİLMEK İÇİN...

Dershaneye gitmeden bir kaç defa külliyat bitirmek gerektiğini ilk defa duyuyorum. Hiç okumayanlar bile dershanelere gidebilir aksine. Hatta bir defa sohbete gidip sonra okumaya karar veren çok kişiler var.

Bu alana bir cevap yazın...