Normal
Ynt: Soru - Cevap Oyunu1- "Ellezine yegulune rabbena.." ile başlayan aşrin (ki ilk ezberlediğim aşirdi, hey gidi günler hey... ) 3. ayetinin başı. Bakara suresinde geçiyor olsa gerek. 50li sahifelerdeydi ama hatırlayamadım. Biraz bakayım, bulunca yazarım. Bulanlar yazsın. Hatta risalelerde geçen "şehidallahu ennehu la ilahe ila huv.." ayetinden sonraki ayettir. ==> "İnneddine İndallahil İslam" şeklindeki ayetin devamı, "vemahtelefelllezine utul kitab.." olsa gerek..2- Kur'an'daki orijinal ibaresi "ve ulul emr" şeklinde idi, ama yerini hatorlayamadım yine.Tam cevap veremediğim için soru sorma hakkım yok galiba.
Ynt: Soru - Cevap Oyunu
1- "Ellezine yegulune rabbena.." ile başlayan aşrin (ki ilk ezberlediğim aşirdi, hey gidi günler hey... ) 3. ayetinin başı. Bakara suresinde geçiyor olsa gerek. 50li sahifelerdeydi ama hatırlayamadım. Biraz bakayım, bulunca yazarım. Bulanlar yazsın. Hatta risalelerde geçen "şehidallahu ennehu la ilahe ila huv.." ayetinden sonraki ayettir. ==> "İnneddine İndallahil İslam" şeklindeki ayetin devamı, "vemahtelefelllezine utul kitab.." olsa gerek..
2- Kur'an'daki orijinal ibaresi "ve ulul emr" şeklinde idi, ama yerini hatorlayamadım yine.
Tam cevap veremediğim için soru sorma hakkım yok galiba.