Normal
Yok Allah razı olsun doğru anlamıssınız.. Ustad bediüzzaman İyyake nabudu ve iyyake nestain ayeti kerimesini okudum neden ben sana ibadet ederim ve istiane ederim denilmemişide "Biz Sana ibadet ve istiane ederiz" denilmidir diye düşündüğümde iyyake nabudu ve iyyake nestain ayeti kerimesindeki nun un bir mucizesi bana bildirmek için bir sual geldi diyor ve acıklıyor orada ben her iyyake nabudu ve iyyake nestain dediğimde bakdım ki o beyazid camindekilerde duama destek veriyor sonra bakdım butun istanbuldaki mescidler ve sonra mekke ve kabe minber olmak üzere butun mescitler ve bakdım butun islam alemi ve butun kainat bu duayı ediyor ve bakdım sadece zişuur değil butun mevcudat bu duayı ediyor yani her bir perde acıldığında bir cemaati beyan etmiş ...(Maşallah barekallah)
Yok Allah razı olsun doğru anlamıssınız..
Ustad bediüzzaman İyyake nabudu ve iyyake nestain ayeti kerimesini okudum neden ben sana ibadet ederim ve istiane ederim denilmemişide "Biz Sana ibadet ve istiane ederiz" denilmidir diye düşündüğümde iyyake nabudu ve iyyake nestain ayeti kerimesindeki nun un bir mucizesi bana bildirmek için bir sual geldi diyor ve acıklıyor orada ben her iyyake nabudu ve iyyake nestain dediğimde bakdım ki o beyazid camindekilerde duama destek veriyor sonra bakdım butun istanbuldaki mescidler ve sonra mekke ve kabe minber olmak üzere butun mescitler ve bakdım butun islam alemi ve butun kainat bu duayı ediyor ve bakdım sadece zişuur değil butun mevcudat bu duayı ediyor yani her bir perde acıldığında bir cemaati beyan etmiş ...(Maşallah barekallah)