Normal
Kitap okurum. ( Kazandığım puanlarla esaslı bir kitap alacağım :dft012: ) Tarih konularına çok hakimimdir. ( Halbu ki Lisede Fen-mat, Ünide sayısalcıydım. Bir gariplik olduğunu lisede anladım Fen-mat ta çocuklar tarihten çakarken benim tarihim süperdi. Doğrusu durmadan kitap okuyor değilim. Fakat severek okuduğum bir şey aklımdan çıkmıyor. Mehter müziğinide çok severim. Bir de Rumeliliyiz ya mehter başı "Haydi ya Allah" deyince beni tutabilene aşk olsun. :005: Belki de çocukluktan geliyordur. İlk okuldayken bir resim yapmıştım. Bir kale ve kalenin içinde Yeniçeriler ok atıyor. Dışarıda da askerler kaleye ok atıyor. Kalenin üzerinde de kocaman bir Türk bayrağı var. Öğretmen annemle konuşmuştu. :dft012: Annem aklına geldikçe hala anlatır. ) Bu güne kadar iki şiir yazdım. Yani iki kere ilham geldi. (Sevmediğim bir şeyi yapamam, yapsamda saklamam. Sanırım saklamamın nedeni okuduğumda hala hoşuma gitmesi. Şiirlerim aşkla ilgili değil :dft012: ) Kitap ta karalıyorum :dft012: Temin, siteden mail gelmeden önce webtasarımla uğraşıyordum. :dft012:
Kitap okurum. ( Kazandığım puanlarla esaslı bir kitap alacağım :dft012: )
Tarih konularına çok hakimimdir. ( Halbu ki Lisede Fen-mat, Ünide sayısalcıydım. Bir gariplik olduğunu lisede anladım Fen-mat ta çocuklar tarihten çakarken benim tarihim süperdi. Doğrusu durmadan kitap okuyor değilim. Fakat severek okuduğum bir şey aklımdan çıkmıyor. Mehter müziğinide çok severim. Bir de Rumeliliyiz ya mehter başı "Haydi ya Allah" deyince beni tutabilene aşk olsun. :005: Belki de çocukluktan geliyordur. İlk okuldayken bir resim yapmıştım. Bir kale ve kalenin içinde Yeniçeriler ok atıyor. Dışarıda da askerler kaleye ok atıyor. Kalenin üzerinde de kocaman bir Türk bayrağı var. Öğretmen annemle konuşmuştu. :dft012: Annem aklına geldikçe hala anlatır. )
Bu güne kadar iki şiir yazdım. Yani iki kere ilham geldi. (Sevmediğim bir şeyi yapamam, yapsamda saklamam. Sanırım saklamamın nedeni okuduğumda hala hoşuma gitmesi. Şiirlerim aşkla ilgili değil :dft012: )
Kitap ta karalıyorum :dft012:
Temin, siteden mail gelmeden önce webtasarımla uğraşıyordum. :dft012: