Normal
kitap okuma, uyuma, gereksiz şeyleri merak edip öğrenme, inatçılık, film izleme ve bunlara eleştri yazma, seyahat/gezi, konuşma/ konuşanı dinleme...çok şükür yaptığım şeyleri yaparken hep keyif alıyorum zaten keyif almadığım şeyi yapmıyorum ne kadar egoist ve enaniyetliyim Allahın bizlere verdiği cüzi kuvvet ve kudretle bir insanoğlunun yapabildiği herşeyi iyi yapabiliriz naçizane fikrim bu yeter ki eğitim ve bilgi olsunyine gereksiz bilgi alışkanlıklarından; bir insan 55 ana dalda profesyonelleşebilirmiş yalan mümine bir anne en az 500 alanda zaten profesyoneldir. hele nurları da okuyorsa
kitap okuma, uyuma, gereksiz şeyleri merak edip öğrenme, inatçılık, film izleme ve bunlara eleştri yazma, seyahat/gezi, konuşma/ konuşanı dinleme...
çok şükür yaptığım şeyleri yaparken hep keyif alıyorum zaten keyif almadığım şeyi yapmıyorum ne kadar egoist ve enaniyetliyim
Allahın bizlere verdiği cüzi kuvvet ve kudretle bir insanoğlunun yapabildiği herşeyi iyi yapabiliriz naçizane fikrim bu yeter ki eğitim ve bilgi olsun
yine gereksiz bilgi alışkanlıklarından; bir insan 55 ana dalda profesyonelleşebilirmiş yalan mümine bir anne en az 500 alanda zaten profesyoneldir. hele nurları da okuyorsa