Geçen gün trendeyim,yanıma doğru kapalı bir bayanın yaklaştığını gördüm.Neyse,kafamı cama doğru çevirdim,sonra kaşlarımı kaldırdım,herhalde dedim dikkatimi çeken bir şeyler var, sen en iyisi kafanı yeniden yaklaşan şeye doğru uzat.Şeyyyyyyy:022:
Güzel bir başörtüsü.Ama eksik olan ya da fazlası ne onu çözmeye çalışıyorum...:030:
En iyisi dedim,şöyle bir kafamı sallarsam,şuurumun yerinde olup olmadığını kontrol etmiş olacağım.Neyse...salladım,salladım,salladım...Sonra kafamı bir daha kaldırdım,baktım yine güzel bir başörtüsü...
:blink:
Sonuç:
Evet,başörtüsünün üzerinde ufak ufak gitar desenleri: )
Şimdi benim merak ettiğim bir şey var?Başörtüsüyle gitar yanyana gelir mi?
Geçen gün bir şiire yorum yazmıştım,başörtüsünde mickey mouse desenli sevgilim diye...Onu buradan etkilenerek yazmıştım: )
Evet,başörtüsünde gitar olur mu?Başörtüsüyle gitar yanyana gelir mi?Bu şekilde namaz kılınır mı?
?????
Ah Tambur ah! Bu çocuk hiç uslanmayacak:008:
Güzel bir başörtüsü.Ama eksik olan ya da fazlası ne onu çözmeye çalışıyorum...:030:
En iyisi dedim,şöyle bir kafamı sallarsam,şuurumun yerinde olup olmadığını kontrol etmiş olacağım.Neyse...salladım,salladım,salladım...Sonra kafamı bir daha kaldırdım,baktım yine güzel bir başörtüsü...
:blink:
Sonuç:
Evet,başörtüsünün üzerinde ufak ufak gitar desenleri: )
Şimdi benim merak ettiğim bir şey var?Başörtüsüyle gitar yanyana gelir mi?
Geçen gün bir şiire yorum yazmıştım,başörtüsünde mickey mouse desenli sevgilim diye...Onu buradan etkilenerek yazmıştım: )
Evet,başörtüsünde gitar olur mu?Başörtüsüyle gitar yanyana gelir mi?Bu şekilde namaz kılınır mı?
?????
Ah Tambur ah! Bu çocuk hiç uslanmayacak:008: