Ya Müheymin!

hulusi

Well-known member

Ya Müheymin!

Sensin gariplerin sığınağı,
Sensin kimsesizlerin dayanağı,
Sensin hakkı himaye eden,
Sensin aklımı aldanışlardan kollayan,
Sensin ayağımı tuzaklardan kurtaran...
Sen ki zayıfları kuvvetlilerin şerrinden himaye edersin.
Mazlumların hakkını zalimlerden almayı vaat edersin.
Sen ki benim en küçük en önemsiz en gizli arzularımı da bilir bana merhamet edersin.
Nefsimin aldatmalarına kanmaktan koru beni!!
Aşağıların aşağısına yuvarlanmaktan koru beni!!

GÖNÜLSIZIM

Well-known member
Sen ki benim en küçük en önemsiz en gizli arzularımı da bilir bana merhamet edersin.
Nefsimin aldatmalarına kanmaktan koru beni!!

Aşağıların aşağısına yuvarlanmaktan koru beni!!
amin...allah razı olsun...

memluk

Hatim Sorumlusu
08el-muheymin119.jpg

HAYA

Sevdam Davam
1muhay.gif

[SIZE=-1]Müheymin : Gözetici ve kollayıcı[/SIZE]

• [SIZE=-1]G[/SIZE]örüp gözeten, her şeye şahid olan koruyan ve bekçilik eden de O'dur.
  • [SIZE=-1]Varlıkları görüp, gözeten, itaatkar kullarının sevaplarını eksiltmeden mükafatlarını veren, her şeyi varacağı noktaya ulaştıran. Durmadan bir şeyler yapıp eden bir varlık olan insan, her an Rabbi tarafından görüp gözetildiğini hiç unutmamalı ve o da hep Rabbine bakarak kendini denetim altında tutmalı; böylece hal ve işlerini sürekli ıslaha gayret etmelidir.[/SIZE]
  • [SIZE=-1]Yüce Allah, yarattığı bütün canlıların işlerini, rızıklarını ve ecellerini bilip, muhafaza eder.[/SIZE]
  • [SIZE=-1]Günahkar kullarının işledikleri günahları zerre miktarı kadar artırmayan, bir zerre kadar fazla ceza vermeyendir.
    [/SIZE]
  • İhlasla "Yâ Müheymin" diye bir müslüman bu isme devam etse, düşmanlarından emin, dileklerine nail olur.

HAYA

Sevdam Davam
YA MÜHEYMİN c.c

Yarattığı varlıkları gözetip koruyan.
Görüp gözeten, her şeye şahid olan koruyan ve bekçilik eden de O'dur.c.c

Yine demişleerdir ki, bir kimse gusül eyleyip bu ismi 100 kere okusa o kimsenin dışı parlak ve nurlu olur.ne muradı varsa onu dile gitirse muradına kavuşur demişlerdir.
Yunus a.s balığın karnında Ya Müheymin c.c diyerek ve “la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin”duasını okuyarak kurtulmuştur.

hak razı olsun konu için