Yardim eden yok mu?

umut

Member
avatarimi düzenleyemiyorum çok uğraştim ama olamiyor. Avatar kulanmak istemiyorum işaretini bir türlü değiştiremedim yardimlarinizi bekliyorum. :032:

FaKiR

Meþveret Bþk.
avatarimi düzenleyemiyorum çok uğraştim ama olamiyor. Avatar kulanmak istemiyorum işaretini bir türlü değiştiremedim yardimlarinizi bekliyorum. :032:
aktivasyon mailleri gecikiyor sanirim, bu yuzden hala size ulasmamistir,
Ayarlar & ÖzelliklerAvatarını Değiştir bu kisimdan avatarinizi degisebilirsiniz,ama aktivasyon la bi alakasi varmidir bilemiyorum:023::023:
admine bildirelim, gelince ilgilenir insAllah

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Aktivasyon mailleri gecikmez.

Üyelik esnasında vermiş olduğunuz e-posta adresi doğru ise . E-postanızın gelen kutusunda maili göremiyorsanız mutlaka önemsiz kutusunda yer almakdadır. Aktivasyon linkini yeniden mailinize göndermek için Lütfen tııklayınız .E-posta yazan kısam üyelik esnasında yazmıs olduğunuz e-posta adresinzi giriniz. Sonra e-postanızın gelen kutusunda veya önemsiz klasöründe tarafımızdan gönderilen maildeki aktivasyon linkini tıklayarak işleminizi tamamlıyabilirsiniz..

Bu işlemlerden sonra üyeliğiniz aktifleşecek ve Sitemizin diğer bütün özelliklerinden yararlanabileceksiniz.. Mesela avatar ekleme gibi..

Bu alana bir cevap yazın...