yeni jenerasyon ...

ebrar172

Well-known member
arkadaşlar ben sinema filmi seyretmeyi çok severim aslında bunu anket yapacaktım ama ...ankete uygun değil sorumuz :-[

son dönemde seyrettiğiniz ve beğendiğiniz filimleri yazarsanız sevinirim...sırayla yazacaksınız artık size zahmet :)

ebrar172

Well-known member
olabilir fakat sadece birbirlerini döven adamlardan i,baret filimler var hatta konu bile yok sadece dinlenip dinlenip birbirlerini dövüyolar onlardan diilse olur..mesela komplo teorisi gibi bir film süper olur... :)

Sergerdan

Well-known member
Allah afetsin ben şu duygusal-komedi mi diyorlar ne onları seviyorum Hani meg rayn mı diyolar julia roberts mı ne onlardan :) ama denk gelirse bayadır öyle hususi sinema takip etmiyorum.Geçenlerde 50 ilk buse mi ne vardı tv de onu izledim herhalde en son ;D yani anlıyacagınız antikayım bu konuda ben.

Birde Harry potter,kediler ve köpekler gibi çocuk filmlerini seviyorum. :angel:

ebrar172

Well-known member
kediler ve köpekler mi çok kötü bir filmdi o yahu... :)
parti hayvanlarını bi seyredin çok güzeldir oyuncak hikayeside olur ama birinci bölümü daha güzel...seyrettiyseniz dikkate almayınız.. :D

safinaz

Member
Shrek 1 ve 2 yi çok beğendim.Üçüncü serisini izliyemedim.Ben zaten animasyon filmlerini çok seviyorum.En son spiderman 3'e gitmiştim,hasılat rekorları kırmış.Ancak çok farklı bir senaryosu yoktuda ses ve görüntü efektleri harikaydı.Tabi sinemada izlenmeli,yoksa o kadar etkileyici olmayabilir.

safinaz

Member
Sergerdan ' Alıntı:
Allah afetsin ben şu duygusal-komedi mi diyorlar ne onları seviyorum Hani meg rayn mı diyolar julia roberts mı ne onlardan :) ama denk gelirse bayadır öyle hususi sinema takip etmiyorum.Geçenlerde 50 ilk buse mi ne vardı tv de onu izledim herhalde en son ;D yani anlıyacagınız antikayım bu konuda ben.

Birde Harry potter,kediler ve köpekler gibi çocuk filmlerini seviyorum. :angel:
Hakikaten Allah sizi affetsin,çarpılmanızdan korkuyorum. .)

ebrar172

Well-known member
testere filmini inatla seyretmedim kaç yıldır ..geçenlerde bir arkadaşım illa seyret bak cd si var dedi ve cebren açtı..bide açmadan evvel öyle bir övdüki işte bak ne kadar zekice yapılmış bir film diye neyse seyretmeye başladık eee diyorum zeka nerde tek gördüğümüz kan ...aaa diyo olurmu görmüyomusun adam hiç elini sürmeden nasıl cinayet işliyo baksana ne kadar zeki baya bi güldüm o gün adam sadece kan seven bir piskopat milleti birbirine öldürtüyo ondan sonra benim arkadaş takmış olurmu zeka işi bu diye...yani kan seyrettirmenin zeki yolu testere (sav)sinemalarda... ;D

SaYa

Well-known member
HuSRaN ' Alıntı:
bende deli bedri ile bedriye ye bayildim ;D bana birini cagristirdi da ;D hehe deli bedriye :p kulaklari cinlasin

deli bedriye he Allah seni cennetine koysun inş emi HuSRaNnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ebrar172

Well-known member
saya kardeş ne oluyo bugün niye bu kadar boş forum kimseler yok hayırdır...geçen bi geldim Tarihci gidiyorum falan demiş sonra çıkmıştım forumdan neler oldu haberiniz varmı ?

SaYa

Well-known member
;D ;D ;D ;D ;D ;D ay çok güldüm ben buna _________________________________________________
ebrar172 ' Alıntı:
saya kardeş ne oluyo bugün niye bu kadar boş forum kimseler yok hayırdır...geçen bi geldim Tarihci gidiyorum falan demiş sonra çıkmıştım forumdan neler oldu haberiniz varmı ?

sanırım netten kaynaklanan bir sorun ....yani bu gün böyle

imported_mihrace

Active member
ebrar172 ' Alıntı:
Eveeeet kardeş neoluo..??? kimsecikler yokk,
Hem Tarihci gittimiiiiiikiiiiiiiiiiii...?????
Nasılll, Nedennn...??????

Bu alana bir cevap yazın...