Hakikaten Allah sizi affetsin,çarpılmanızdan korkuyorum. .)Sergerdan ' Alıntı:Allah afetsin ben şu duygusal-komedi mi diyorlar ne onları seviyorum Hani meg rayn mı diyolar julia roberts mı ne onlardanama denk gelirse bayadır öyle hususi sinema takip etmiyorum.Geçenlerde 50 ilk buse mi ne vardı tv de onu izledim herhalde en son ;D yani anlıyacagınız antikayım bu konuda ben.
Birde Harry potter,kediler ve köpekler gibi çocuk filmlerini seviyorum. :angel:
HuSRaN ' Alıntı:bende deli bedri ile bedriye ye bayildim ;D bana birini cagristirdi da ;D hehe deli bedriyekulaklari cinlasin
ebrar172 ' Alıntı:saya kardeş ne oluyo bugün niye bu kadar boş forum kimseler yok hayırdır...geçen bi geldim Tarihci gidiyorum falan demiş sonra çıkmıştım forumdan neler oldu haberiniz varmı ?
Eveeeet kardeş neoluo..??? kimsecikler yokk,ebrar172 ' Alıntı:saya kardeş ne oluyo bugün niye bu kadar boş forum kimseler yok hayırdır...geçen bi geldim Tarihci gidiyorum falan demiş sonra çıkmıştım forumdan neler oldu haberiniz varmı ?
saya ' Alıntı:deli bedriye he Allah seni cennetine koysun inş emi HuSRaNnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn