s.a arkadaslar aranıza yeni katıldım umarım hos paylaşımlarımız olur...
D dil ruba Yeni Üye 4 Haz 2009 #1 s.a arkadaslar aranıza yeni katıldım umarım hos paylaşımlarımız olur...
G GÖNÜLSIZIM Well-known member 4 Haz 2009 #7 aleykümselam ....hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun...
E Elif_Gibi Well-known member 13 Haz 2009 #9 arge3363' Alıntı: bende yeniyim umarım yeni yeni bilgiler ile donanırız Genişletmek için tıkla ... sizde hoşgeldiniz hayırlı olsun inşAllah güzel paylaşımlarınızla bizde faydalanırız...
arge3363' Alıntı: bende yeniyim umarım yeni yeni bilgiler ile donanırız Genişletmek için tıkla ... sizde hoşgeldiniz hayırlı olsun inşAllah güzel paylaşımlarınızla bizde faydalanırız...
Huseyni Müdavim 13 Haz 2009 #10 dil ruba' Alıntı: s.a arkadaslar aranıza yeni katıldım umarım hos paylaşımlarımız olur... Genişletmek için tıkla ... arge3363' Alıntı: bende yeniyim umarım yeni yeni bilgiler ile donanırız Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam, hoşgeldiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun.
dil ruba' Alıntı: s.a arkadaslar aranıza yeni katıldım umarım hos paylaşımlarımız olur... Genişletmek için tıkla ... arge3363' Alıntı: bende yeniyim umarım yeni yeni bilgiler ile donanırız Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam, hoşgeldiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun.