EVET ARKADAŞLAR BUYRUN
H hasret Well-known member 24 Eyl 2007 #2 hicbiri noluca kşimdi,keşke hicbirinide ekleseydıniz daha önce sanırsam sergerdan abi yollamıştı bunu ve ben cok farklı bi cevap yazmıştım...
hicbiri noluca kşimdi,keşke hicbirinide ekleseydıniz daha önce sanırsam sergerdan abi yollamıştı bunu ve ben cok farklı bi cevap yazmıştım...
S Sergerdan Well-known member 24 Eyl 2007 #4 Şualar ' Alıntı: hicbiri noluca kşimdi,keşke hicbirinide ekleseydıniz daha önce sanırsam sergerdan abi yollamıştı bunu ve ben cok farklı bi cevap yazmıştım... Genişletmek için tıkla ... Yok ben böyle bir anket yollamadım.Anket yollamasını bilmiyorum ki ^o)
Şualar ' Alıntı: hicbiri noluca kşimdi,keşke hicbirinide ekleseydıniz daha önce sanırsam sergerdan abi yollamıştı bunu ve ben cok farklı bi cevap yazmıştım... Genişletmek için tıkla ... Yok ben böyle bir anket yollamadım.Anket yollamasını bilmiyorum ki ^o)
E ebrar172 Well-known member 25 Eyl 2007 #6 ben coğrafyadan kurtulma bölümünü seçtim ama aslında severim coğrafyayı..ne yapayım en mantıklısı o olmuş...amma balık yeriz o olmaz okyanus balığı dolar ortalık yenmez onlar...zehirli olanları falan var ..
ben coğrafyadan kurtulma bölümünü seçtim ama aslında severim coğrafyayı..ne yapayım en mantıklısı o olmuş...amma balık yeriz o olmaz okyanus balığı dolar ortalık yenmez onlar...zehirli olanları falan var ..