[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]
Yusuf dedi Züleyha;
[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]”Sevdim seni, seni sevdiysem, bir eşikten geçtiğimdendir. Bir kentin içine düştüğümden ve bir kenti içime düşürdüğümden. Ben ki tüm savaşlarımda hem kumandan hem neferdim. Bu yüzden seni sevdim. [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]Ve biliyor musun, seni sevdiysem, bütün ruhların yaratıldığı ve henüz ruhlara cesetlerin biçildiği o mecliste, senin yanında yer almış olduğumu hatıramda taşıyor olduğumdandır bu. Bunca kolay terkediyorsam varlığımı senin varlığına o şimşek parıltısı anın anısını gözbebeklerimde saklıyor oluşumdandır. [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]Bu kadar tanıdık buluyorsam kalbimi kalbine, o ezeli uğultuyu hala kulaklarımda taşıdığımdandır.” [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]‘’Zaman bir masal gibi geçti. Bir masal bir zamanı kendine seçti. [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]… [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]çok zordu yusuf’u görmeyen gözün züleyha’yı anlaması! [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]çok kolaydı yusuf’u görmeyen gözün züleyha’yı kınaması!” [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]… [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]çok zordu yusuf’u görmeyen gözün züleyha’yı anlaması! [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]çok kolaydı yusuf’u görmeyen gözün züleyha’yı kınaması!” [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]alıntı...[/FONT]