Konuya cevap cer

Yahu kardeşim aynı telden çalıyorsunuz yine. Başbakanın tokatladı dediğiniz adam ben satın alındım, beni parayla konuşturdular diyeli en az 2 gün oluyor. Bu mu sizin gazeteciğiniz. Malum kişi gezi olaylarında çok afedersiniz "velev ki ...z" diye pankart açan bir vatandaştır. Bu itirafı bilerek, yalanda devam etmek gazetecilik midir ? Önce kendi yalanlarınızı düzeltin ki sözünüze itibar edilsin. Hem Başbakan hakkında yazarın ithamda bulunduğu fiiller yapılmış dahi olsa ben şunu biliyorum ki çalıyor dahi olsa gözönünde görünen hizmetler var. İnsanlar dini vecibelerini eskiye göre hayal edilemeyecek kadar daha rahat yaşıyor. Bununla birlikte bir kimse tamamen kusursuz olamaz. Elbetteki yanlışları ,bunlarda zaten halk tarafından eleştiriliyor. Ne yani dine muhalif, dini özgürlükleri kısıtlayan, bu yönde insanları canından bezdiren liderlerin zulmüne mi ortak olalım ? Siyasi demagoji yapmayın burda rica ediyorum..

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)