• Bu konu 1 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son Anonim tarafından güncellenmiştir.
3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Yazar
    Yazılar
  • #638148
    Anonim

      Eğer rüzgarlar artık yaşlanmışsa ve denizler kurumaya yüz tutmuşsa, yine de sevgiyle dolu olacaksın. Sorma bana Neden ? ÇÜNKÜ;ALLAHA İNANIYORUM.

      #688762
      Anonim

        Ey kardeşim, şunu kesin olarak bil ki, kim bu dünyadan kör olarak ayrılırsa Allah,ın doğru yolunu tanımadan ölürse, ahirette de kör ve sapık olur. Ey kardeşim, bu gözler kör olmaz, fakat göğüslerdeki kalpler kör olar. Nitekim Allah,u Teala şöyle buyuruyor.O zalim der ki.Rabbim, beni neden kör olarak haşrettin, halbuki ben görüyordum, Allah da der ki.İşte böyle, sana ayetlerimiz gelmişti de sen onları unutuvermiştin kalp gözünü açmamıştın, bugün de sen işte böyle unutulursun.

        #688763
        Anonim

          Bir zaman gelir ki, insanlar güler yüzlü, ama siyah kalpli olurlar, Peygamber,in sünnetlerini bidat, bidatleri ise sünnet sayarlar, mümini küçümser, münafığa ise saygı gösterirler, hükümdarları cahil ve zalim olur, alimleri ise zalimlerin yanında yer alırlar.

        3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
        • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.