- Bu konu 6 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son
Anonim tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
26 Eylül 2008: 18:29 #641711
Anonim
[dm=”Necmi-abi”]x5kf32_necmiabinurunkuvveti_people[/dm]17 Şubat 2009: 16:51 #731404Anonim
ne güzel anlatmış abim
Allah razı olsun güzel bir paylaşım olmuş17 Şubat 2009: 17:52 #731411Anonim
PIRLANTA;102693 wrote:ne güzel anlatmış abim
Allah razı olsun güzel bir paylaşım olmuşecmain olsun necmi abi birtanedir masAllah her kesme hitap ediyor mubarek ve zevkle dinliyor insanlar 🙂
15 Aralık 2009: 19:07 #761928Anonim
Link çalışmıyor yeniden güncelleyebilir miyiz mümkünse? Teşekkür ediyoruz.
15 Aralık 2009: 20:14 #761938Anonim
@zerrat 170933 wrote:
Link çalışmıyor yeniden güncelleyebilir miyiz mümkünse? Teşekkür ediyoruz.
ayni sorun ve ben yine aynisini yaziyorum 🙂
Videoda bir sorun yok kardesim ,eklentiye bakin goreceksiniz bende aciliyor video,acaba sizin baglanti hizindan dolayimi sorun oldu birdaha deneyin insAllah..15 Aralık 2009: 22:19 #761942Anonim
Kurum hattından kaynaklanan bir problem oldu bağlantı kuramadık kusura bakmayın Kardeşim.Şimdi düzeldi elh.çok teşekkür ediyoruz.Emeğinize sağlık.
16 Aralık 2009: 07:06 #761951Anonim
MaşaALLAH BAREKALLAH.ALLAH(C.C.) Razı Olsun.Nurun lezzeti işte… :037:
Hemen umumiyetle, Risâle-i Nur hizmetinin yegâne maksadı olan imânın kuvvetlenmesinin vatan ve milleti tehdit eden dinsizlik ve komünistlik tehlikesine mânî olduğunu; şimdi en elzem vazifenin, fertlere ve cemiyete düşen hizmetin, îmânı kurtarmak ve kuvvetlendirmek bulunduğunu; zamanın en büyük dâvâsının Kur’ân’a sarılmak olduğunu; Risâle-i Nur bütün kuvvetiyle bu meseleye hasr-ı nazar ettiğinden, vatan ve millet düşmanları, gizli dinsizler, bahanelerle hücuma geçip aleyhte tahriklerde bulunduklarını; “Fakat biz müsbet hareket etmeye mecburuz. Elimizde nur var, siyaset topuzu yok. Yüz elimiz de olsa, ancak nura kâfi gelir” diyerek, Nurun, din düşmanlarını mağlûp edeceğinden müsbet hareket etmenin atom bombası gibi tesiri bulunduğundan Risâle-i Nur’un siyasetle hiçbir alâkası bulunmadığını; mesleğimizin en büyük esâsının ihlâs olduğunu, rızâ-i İlahîden başka hiçbir maksat ittihaz edilemeyeceğini, Nurun kuvvetinin işte bu olduğunu; ihlasla, müsbet hareket etmekle inâyet ve rahmet-i İlahîyenin Risâle-i Nur’u himâye edeceğini, ilâ âhir, beyân ederdi.“Vazifemiz hizmettir; muvaffak olmak, insanlara kabul ettirmek Cenâb-ı Hakkın vazifesidir. Biz vazifemizi yapmakla mükellefiz. Sen orada, ‘Bu insanlar ne zaman Risale-i Nur’u dinleyecekler?’ diye ümitsizliğe düşme, merak etme! Katiyen bil ki: Mele-i Âlânın hadsiz sakinleri, bugün Risâle-i Nur’u alkışlıyorlar. Onun için, hiç ehemmiyeti yok. Kıymet kemiyette değil, keyfiyettedir.
Tarihçe-i Hayat | Altıncı Kısım : Emirdağ Hayatı | 402
16 Aralık 2009: 12:16 #762034Anonim
ecmain olsun insAllah,nurun lezzeti evet hic bir lezzete benzemiyor masAllah,sizinde ellerinize saglik…
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.