• Bu konu 1 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #642470
    Anonim

      Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh…

      Allah Rasulü Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyurdular ki :
      Bir adam: “Vallahi Allah falancayı mağfiret etmiyecek!” diye kesip attı. Allah Teâla Hazretleri de: “Falancaya mağfiret etmiyeceğim hususunda yemin eden de kim? Ben ona mağfiret ettim, senin amelini de iptal ettim!” buyurdu

      Müslim, Birr 137

      Kardeşlerim Hz. Peygamber(sav) bizi uyarıyor.Hiç kimse hakkında sen kesin cehennemliksin dememiz için.ALLAH ‘ın rahmeti sonsuzdur.Kim bilebilir ki bir kişi ömrünün son beş dksına imanlı girip sonra imansız gitsin kim bilebilir ki ömründe ALLAH’ı anmayanın son anda iman edip cennete gideceğini…Bu yüzden bir insanı günahından dolayı hemen kınamamalı ”sen cehennemliksin” dememeliyiz.ALLAH RAHMAN dır.Hem bir müslümanı günahından dolayı kınayan o günahı işlemeden de ölmez.

      Durum gayet açık.ALLAH’ın rahmetini unutup şeytanın sözlerine kulak vermeyelim.Çünkü ALLAH’ın rahmetini unutana rahmet edilmez.ALLAH’ın rahmeti her yeri kuşatmıştır.

      ALLAH’ım bizi büyük konuşanlardan eyleme(amin)

    1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
    • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.