• Bu konu 0 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son Anonim tarafından güncellenmiştir.
2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Yazar
    Yazılar
  • #649581
    Anonim

      Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu tarafından 4 yıldır yapılan “Başörtüsü Eylemi” 199. haftayı geride bıraktı. Yapılan açıklamada başörtüsü yasağının temelinde Ergenekon zihniyetinin yattığına dikkat çekildi.
      İzmit Sabri Yalım Parkında yapılan protestoda, Ergenekon terör örgütü canavar kılıklı bir mizansenle canlandırıldı. Protestoda başörtüsü yasağı kaldırılana kadar eylemlerin süreceği ifade edilerek, “Başörtü sorununun temelinde de, oligarşi ve Ergenekon anlayışının müdahaleleri yatıyor. Darbelere, faili meşgul cinayetlere, sansasyonel cinayetlere, suikastlere dur demek için, Ergenekon’da sonuna kadar gidilmelidir” denildi.
      Adaletin tesis edilmediği yerde Ergenekonvari örgütlenmelerin çıkacağının belirtildiği açıklamada şu görüşlere yer verildi:
      “TCK önünde herkes eşit olmasına rağmen, bir yandan da örgüt avukatlığına soyunup, suçluların korumasını yapanlar ne demek istiyorlar? Soruyoruz; yoksa bunlar bir takım ayrıcalıklı insanlar mı? Anayasa önünde herkes eşit değil mi?
      “Darbe yapma girişimlerinde hiçbir hastalıkları yokken, darbe girişiminden darbe yiyerek tutuklanınca mı hepsi hasta oluyor? Yoksa, bu ülkede hapishaneler sadece normal vatandaşlar için mi?
      “Meclise müdahale etmeye kalkan darbeciler, ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşabiliyorken aynı zamanda sözde irticai sebeplerle hukuksuz bir şekilde görevden alınan kişilerin olduğu Türkiyemizde bazı darbeciler için hala neden bir işlem yapılmıyor?
      “Bir takım insanlar hukuki yetkisi olmadan bazı insanları kolayca fişleyebiliyor. Ama belirtmek isteriz ki, hukuk devletinde devlet içinde devlet olunmaz. Halkımız artık bunlara kendi sinesinde muhtıra veriyor ve vermeye devam edecektir. Bu ülkede hukuk hakimse, hukuk dışı yapılanmaların önüne geçmek şarttır.

      #730188
      Anonim

        Hic sasirmadim….

        Bediüzzaman Hazretleri,Ümitvar olunuz; şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sadâ, İslâmın sadâsı olacaktır
        ….

      2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
      • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.