• Bu konu 4 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son Anonim tarafından güncellenmiştir.
6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
  • #652925
    Anonim

      050520090925181082015_2.jpg “Grip için gittiğim hastanede lösemi olduğum haberini aldım”

      [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]“Kemoterapi başladı moralim yerinde”

      Lösemi teşhisi konan şarkıcı Murat Göğebakan, kemoterapiye başladığını açıkladı. Hastanedeki dolabının kapağına “15 Temmuz’da buradan sapasağlam çıkacağım” diye yazan şarkıcı, “Benim için dua edin” dedi.

      1 Mayıs’ta hastaneye yatırılan, bir gün sonra da lösemi (kan kanseri) teşhisi konan Anadolu rock şarkıcısı Murat Göğebakan, yaptığı açıklamada kemoterapi tedavisi görmeye başladığını söyledi. 050520090923571082446_3.jpg

      Sevenlerinden kendisi için dua etmelerini isteyen Göğebakan, “Grip için gittiğim hastanede lösemi olduğum haberini aldım. Ama hayatın her şeyini düşünmek gerek. Allah bize her zaman yardım edecektir. Benim moralim yerinde. Bu tür vakalarda moral çok önemli. Beni seven insanlardan moral alıyorum. Eşim ve sevdiklerim yanımda, ne diyebilirim ki… Bu rahatsızlık daha çok yeni. Bugün (pazartesi) üçüncü gün. Kematorapiye başladık, benim için dua edin” dedi.

      15 Temmuz’da buradan sapasağlam çıkacağım

      Dün Murat Göğebakan’ın tedavi gördüğü Okmeydanı’ndaki Memorial Hastanesi’nde de bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan şarkıcının doktoru Hüseyin Beköz, “Murat Göğebakan’ın genel durumu şu anda iyi. Lösemi hücreleri hızla düşmeye başladı.Herhangi birinden alabileceği enfeksiyon, hayatını tehdit edebilecek bir vurgu oluşturabilir. 050520090921201080488_3.jpg
      O yüzden ziyaretçi yasağı koyduk” dedi. Göğebakan’ın eşi Sema Göğebakan ise “Murat kapısına ‘Lütfen, Allan için dualarınızı esirgemeyin’, dolabının kapağına da ’15 Temmuz’da buradan sapasağlam çıkacağım’ diye yazdı.

      Herkesten dua istiyor” diye konuştu. Sema Göğebakan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu şarkıcıyı ziyaret edeceğini de söyledi. TBMM Başkanı Köksal Toptan da Murat Göğebakan’ı arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti.

      [/FONT]

      #741529
      Anonim

        Allah cc. acil şifalar versin. Varlık, darlık, güzellik, çirkinlik, sağlık ve hastalık herşey biz kullar için imtihan vesilesi. Allah cc. bu imtihanları anlamayı nasib eylesin cümlemize. Amin.

        #741538
        Anonim

          ALLAH şifa versin

          #741541
          Anonim

            allahtan acil şifalar dilerim

            #741542
            Anonim

              allah sifa versin .

              #741562
              Anonim

                allah sifa versin insallah

              6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
              • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.