Normal
Cevap: 1 ile 100 Arası bir sayı tutmaya ne dersiniz ))şakirtin ilacı olsa kel kalmazdı şaka bir yana ''Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir'' sözünü rehber edindim kendime sana da tavsiye ederim.Benim bu konudaki en büyük hatam doğru olan şeyi yanlış olarak savunmamdı fark ettim.Haksızlık karşısında asla susmayacağız elbette ama ses tonundan seçtiğimiz kelimelere ,takındığımız tavra, yüz ifadelerine ve beden diline varana kadar dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum kardeşim.Bunlara dikkat etmeden savunmaya geçince haklıyken haksız konuma düşebiirsin tecrübeyle sabittir
Cevap: 1 ile 100 Arası bir sayı tutmaya ne dersiniz ))
şakirtin ilacı olsa kel kalmazdı şaka bir yana ''Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir'' sözünü rehber edindim kendime sana da tavsiye ederim.Benim bu konudaki en büyük hatam doğru olan şeyi yanlış olarak savunmamdı fark ettim.Haksızlık karşısında asla susmayacağız elbette ama ses tonundan seçtiğimiz kelimelere ,takındığımız tavra, yüz ifadelerine ve beden diline varana kadar dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum kardeşim.Bunlara dikkat etmeden savunmaya geçince haklıyken haksız konuma düşebiirsin tecrübeyle sabittir