Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
10 bin kişi topladı 76 oy aldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ali Said" data-source="post: 114528" data-attributes="member: 8283"><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Red">Eşekli, ekmekli, soğanlı mitingine 10 bin kişi topladı ama seçimlerde sadece 76 oy aldı. Vatandaşa iki çift laf söyledi...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yerel seçimlerde Bingöl'den bağımsız Belediye Başkan adayı olan ve renkli görüntüsü ile ilgi odağı haline gelen Bağ-kur emeklisi evli 6 çocuk babası Zeki Börükoçin, düzenlediği mitinge 10 bin kişinin katılmasına rağmen sandıktan kendisine sadece 76 oy çıkanca isyan etti. Siyasi partilerin kendisine komplo düzenlediğini ileri süren Börükoçin, mitingde kendisine oy vereceğini söyleyip de vermeyenlere "Yazıklar olsun sizin şerefinize" diye tepki gösterdi.</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bingöl Belediye Başkanlığı için seçimlere bağımsız aday olarak giren Zeki Börükoçin, sempatik tavırları, ilginç seçim çalışmalarıyla dikkat çekmeyi başardı. Ancak sandıktan kendisine beklediği 30 bin yerine 76 oy çıkınca hayal kırıklığı yaşadı. DHA muhabirine hayal kırıklığını anlatan Zeki Börükoçin, siyasi partililerin oyununa geldiğini belirterek şunları söyledi:</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">"Seçime hazırlanırken maddi olarak bir sorun yaşamamak için kendime ait bir dairemi 100 bin TL'ye sattım. Bu seçime girerken memleketin sorunlarını gündeme taşıdım, farklı bir yaklaşımla seçim çalışmalarımı yürüttüm. İlk olarak at sırtında şehir turu yapmak istedim, başarısız oldum. Atın hırçınlaşmasından dolayı atla şehir turu yapamadım. Aynı gün büyük bir kalabalık oluştu. Beni seven ve bana destek vermeye gelen 10 binden fazla insan sevgi gösterisinde bulundu. Daha sonra şehir merkezindeki yollarımız çukurlu olduğundan miting alanına eşekle gitme kararı aldım. Düzenlediğim mitinge ise yaklaşık 30 binden fazla bir katılım gerçekleşti. Bana göre seçimin galibi ben olmalıydım. Dürüst bir şekilde vatandaşlara yaklaştım. Yalanım, dolanım yoktu." </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Said, post: 114528, member: 8283"] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red]Eşekli, ekmekli, soğanlı mitingine 10 bin kişi topladı ama seçimlerde sadece 76 oy aldı. Vatandaşa iki çift laf söyledi...[/COLOR] Yerel seçimlerde Bingöl'den bağımsız Belediye Başkan adayı olan ve renkli görüntüsü ile ilgi odağı haline gelen Bağ-kur emeklisi evli 6 çocuk babası Zeki Börükoçin, düzenlediği mitinge 10 bin kişinin katılmasına rağmen sandıktan kendisine sadece 76 oy çıkanca isyan etti. Siyasi partilerin kendisine komplo düzenlediğini ileri süren Börükoçin, mitingde kendisine oy vereceğini söyleyip de vermeyenlere "Yazıklar olsun sizin şerefinize" diye tepki gösterdi. Bingöl Belediye Başkanlığı için seçimlere bağımsız aday olarak giren Zeki Börükoçin, sempatik tavırları, ilginç seçim çalışmalarıyla dikkat çekmeyi başardı. Ancak sandıktan kendisine beklediği 30 bin yerine 76 oy çıkınca hayal kırıklığı yaşadı. DHA muhabirine hayal kırıklığını anlatan Zeki Börükoçin, siyasi partililerin oyununa geldiğini belirterek şunları söyledi: "Seçime hazırlanırken maddi olarak bir sorun yaşamamak için kendime ait bir dairemi 100 bin TL'ye sattım. Bu seçime girerken memleketin sorunlarını gündeme taşıdım, farklı bir yaklaşımla seçim çalışmalarımı yürüttüm. İlk olarak at sırtında şehir turu yapmak istedim, başarısız oldum. Atın hırçınlaşmasından dolayı atla şehir turu yapamadım. Aynı gün büyük bir kalabalık oluştu. Beni seven ve bana destek vermeye gelen 10 binden fazla insan sevgi gösterisinde bulundu. Daha sonra şehir merkezindeki yollarımız çukurlu olduğundan miting alanına eşekle gitme kararı aldım. Düzenlediğim mitinge ise yaklaşık 30 binden fazla bir katılım gerçekleşti. Bana göre seçimin galibi ben olmalıydım. Dürüst bir şekilde vatandaşlara yaklaştım. Yalanım, dolanım yoktu." [/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
10 bin kişi topladı 76 oy aldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…