Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="c1ci" data-source="post: 53178" data-attributes="member: 3214"><p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"> </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"> </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Unutmak isteyipte unutamadığınız oldumu hiç.? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Ya düşünmek istemeyipte düşündüğünüz..? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Peki ya birşeylerin olmasını istemeyipte olduğu, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Oldumu hiç sizin dünyanızda...? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sahi sizin dünyanız nasıl bir yer...? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizin dünyanızda benimki gibi </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Acımasızcamı eser rüzgarlar, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Her sevdanızda karşınıza dikilirmi </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">"sevme" diye "aşık olma" diye, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Hep canınızmı acır bu sözleri işitince benimki gibi, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Her kürek çekişinizde rüzgara karşı </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizinde benim gibi gözlerinizmi yaşarır, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizde benim gibi ağlarmısınız sonra, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yüreğinizin kumsalında elinizdeki deniz kabuğuyla </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizede dermi "ne olur ağlama" diye rüzgarlar,yoksa siz, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizdemi benim gibi okyanuslara ağlayanlardansınız, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sahi sizin dünyanızdada hep rüzgarlarmı eser...? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizin dünyanızda benimki gibi </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Karabulutlarlamı kaplı gökyüzü, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizin dünyanızdada hep mevsimler kışamı çalar, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Hep yağmurmu yağar benimki gibi, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Bardaktan boşalırcasına yağan bu yağmurlar, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizde bu yağmurlara şemsiye açanlardanmısınız yoksa, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa benim gibi her aşkınızda sırıl sıklam ıslananlardanmı, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sahi sizin dünyanızdada hep yağmurmu yağar...? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizin dünyanızda benimki gibi </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Uçurumlarlamı kaplı bütün yolların sonu, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Her yürüyüşünüzde benim gibi uçurularlamı karşılaşırsınız, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Hep dağlar kadar farkmı vardır aranızda, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">O hiç size göre değilmidir, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa sizdemi benim gibi imkansız aşkların kıyısında </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Tutunmak için bir dal arayanlardansınız, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Ucu bucağı belli olmayan bu aşk uçurumlarına </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">İtilerekmi düşersiniz </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa benim gibi bilerekmi atlarsınız, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sahi sizin dünyanızdada hep uçurumlarmı vardır...? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizin dünyanızda benimki gibi </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sahte aşklarlamı parlar gökyüzünde, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Hep yıldız diye onlarımı seyredersiniz, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Hiçmi güneş doğmaz </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Hiçmi yok olmaz bu sahte yıldızlar güneşin ışığıyla </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa siz, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizdemi benim gibi sahte yıldızları güneşe tercih edip </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Gerçek aşkı bulamamanın acısını yaşarsınız yıllarca, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sonra her yıldız kayışında gerçek aşkımı dilersiniz benim gibi, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Siz güneşimi seversiniz </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa yıldızlarımı, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sahi sizin dünyanızdada hep sahte yıldızlarmı vardır gökyüzünde...? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sizin dünyanızda benimki gibi </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Aşk savaşları yapılırmı yıllarca, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Hep savaşırmısınız amansızca,acımasızca </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa sizde benim gibi doğuştan yenilenlerdenmisiniz, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Her aşkınıza teslimmi olursunuz kolayca, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Kalbinizdeki hiçbir hücre </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Üzerinde "aşka hayır" yazılı bir pankartla hiçmi gösteri yapmaz, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Hiçmi olay çıkmazlar bir yaz sıcağında, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Hiçmi yaralanan olmaz sizden başka, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa sizde benim gibi asla aşık olmam deyip </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Hep aşık olanlardanmısınız, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Kimin başlattığını asla bilmediğiniz bu aşk savaşlarında siz </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Aşka evet diyenlerdenmisiniz </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa benim gibi "aşka hayır" deyip hep aşık olanlardanmı, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sahi siz kaç aşk savaşında yenildiniz? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Kaç aşkda kaybettiniz kendinizi, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Kaçını hemen unuttunuz,kaçında çabucak unutuldunuz, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Unutamadığınız oldumu hiç, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa sizinde benim gibi hiç unutamadığınız birimi var, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Şiirlerinizi hep onamı yazarsınız, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa o zaten bir şiirmi, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sahi varmıydı öyle biri...? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Ruhunuzun bedeninize sığmadığı anlarda </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">O varmıydı yoksa o zaten sizin ruhunuzmuydu, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sahi sizmiydiniz o, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Peki kimdi o zaman, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Kimdi o unutmak isteyipte unutamadığınız, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Düşünmek istemeyipte düşündüğünüz, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Aşık olmak istemeyipte aşık olduğunuz, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa, yoksa o yokmuydu, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">O bir rüyamıydı ? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Cevaplar ne kadar acı değilmi, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yoksa gerçeklermi demeli, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Yokmuydu aslında öyle biri, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Benim gibi biri </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Ve senin gibi </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Ve sizin gibi biri...? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00">Sahi varmıydı öyle biri...?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff9c00"></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="c1ci, post: 53178, member: 3214"] [center][color=#ff9c00] Unutmak isteyipte unutamadığınız oldumu hiç.? Ya düşünmek istemeyipte düşündüğünüz..? Peki ya birşeylerin olmasını istemeyipte olduğu, Oldumu hiç sizin dünyanızda...? Sahi sizin dünyanız nasıl bir yer...? Sizin dünyanızda benimki gibi Acımasızcamı eser rüzgarlar, Her sevdanızda karşınıza dikilirmi "sevme" diye "aşık olma" diye, Hep canınızmı acır bu sözleri işitince benimki gibi, Her kürek çekişinizde rüzgara karşı Sizinde benim gibi gözlerinizmi yaşarır, Sizde benim gibi ağlarmısınız sonra, Yüreğinizin kumsalında elinizdeki deniz kabuğuyla Sizede dermi "ne olur ağlama" diye rüzgarlar,yoksa siz, Sizdemi benim gibi okyanuslara ağlayanlardansınız, Sahi sizin dünyanızdada hep rüzgarlarmı eser...? Sizin dünyanızda benimki gibi Karabulutlarlamı kaplı gökyüzü, Sizin dünyanızdada hep mevsimler kışamı çalar, Hep yağmurmu yağar benimki gibi, Bardaktan boşalırcasına yağan bu yağmurlar, Sizde bu yağmurlara şemsiye açanlardanmısınız yoksa, Yoksa benim gibi her aşkınızda sırıl sıklam ıslananlardanmı, Sahi sizin dünyanızdada hep yağmurmu yağar...? Sizin dünyanızda benimki gibi Uçurumlarlamı kaplı bütün yolların sonu, Her yürüyüşünüzde benim gibi uçurularlamı karşılaşırsınız, Hep dağlar kadar farkmı vardır aranızda, O hiç size göre değilmidir, Yoksa sizdemi benim gibi imkansız aşkların kıyısında Tutunmak için bir dal arayanlardansınız, Ucu bucağı belli olmayan bu aşk uçurumlarına İtilerekmi düşersiniz Yoksa benim gibi bilerekmi atlarsınız, Sahi sizin dünyanızdada hep uçurumlarmı vardır...? Sizin dünyanızda benimki gibi Sahte aşklarlamı parlar gökyüzünde, Hep yıldız diye onlarımı seyredersiniz, Hiçmi güneş doğmaz Hiçmi yok olmaz bu sahte yıldızlar güneşin ışığıyla Yoksa siz, Sizdemi benim gibi sahte yıldızları güneşe tercih edip Gerçek aşkı bulamamanın acısını yaşarsınız yıllarca, Sonra her yıldız kayışında gerçek aşkımı dilersiniz benim gibi, Siz güneşimi seversiniz Yoksa yıldızlarımı, Sahi sizin dünyanızdada hep sahte yıldızlarmı vardır gökyüzünde...? Sizin dünyanızda benimki gibi Aşk savaşları yapılırmı yıllarca, Hep savaşırmısınız amansızca,acımasızca Yoksa sizde benim gibi doğuştan yenilenlerdenmisiniz, Her aşkınıza teslimmi olursunuz kolayca, Kalbinizdeki hiçbir hücre Üzerinde "aşka hayır" yazılı bir pankartla hiçmi gösteri yapmaz, Hiçmi olay çıkmazlar bir yaz sıcağında, Hiçmi yaralanan olmaz sizden başka, Yoksa sizde benim gibi asla aşık olmam deyip Hep aşık olanlardanmısınız, Kimin başlattığını asla bilmediğiniz bu aşk savaşlarında siz Aşka evet diyenlerdenmisiniz Yoksa benim gibi "aşka hayır" deyip hep aşık olanlardanmı, Sahi siz kaç aşk savaşında yenildiniz? Kaç aşkda kaybettiniz kendinizi, Kaçını hemen unuttunuz,kaçında çabucak unutuldunuz, Unutamadığınız oldumu hiç, Yoksa sizinde benim gibi hiç unutamadığınız birimi var, Şiirlerinizi hep onamı yazarsınız, Yoksa o zaten bir şiirmi, Sahi varmıydı öyle biri...? Ruhunuzun bedeninize sığmadığı anlarda O varmıydı yoksa o zaten sizin ruhunuzmuydu, Sahi sizmiydiniz o, Peki kimdi o zaman, Kimdi o unutmak isteyipte unutamadığınız, Düşünmek istemeyipte düşündüğünüz, Aşık olmak istemeyipte aşık olduğunuz, Yoksa, yoksa o yokmuydu, O bir rüyamıydı ? Cevaplar ne kadar acı değilmi, Yoksa gerçeklermi demeli, Yokmuydu aslında öyle biri, Benim gibi biri Ve senin gibi Ve sizin gibi biri...? Sahi varmıydı öyle biri...? [/color] [/center] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…