2009 Öss 14 Haziran tarihinde gerçekleşecek

küçük_dünyam

Active member
Ya işte böyle ...

Sınava 91 gün kaldı ....

Bu kadar sürede neler yapılmaz ki neler...
hem duamızı hem çalışmamızı eksik etmeyelim ve hakkımızda en hayırlısı ne olacak ise onu dileyelim inşaallah ve şunu aklımızdan hiç çıkarmayalım ki sınav sonunda 'o kadar da çalışmıştım' diye isyan etmeyelim,elbette ki yaşadığımız her şeyde vardır bir hayır...yeter ki biz isyan edenlerden olmayalım ...

herşey gönlünüzce olsun inşaallah(forumdaki abla ve abiler siz de dua edin bol bol doksan bir gün kaldı yaw :002::002:)

FaKiR

Meþveret Bþk.
Ya işte böyle ...

Sınava 91 gün kaldı ....

Bu kadar sürede neler yapılmaz ki neler...
hem duamızı hem çalışmamızı eksik etmeyelim ve hakkımızda en hayırlısı ne olacak ise onu dileyelim inşaallah ve şunu aklımızdan hiç çıkarmayalım ki sınav sonunda 'o kadar da çalışmıştım' diye isyan etmeyelim,elbette ki yaşadığımız her şeyde vardır bir hayır...yeter ki biz isyan edenlerden olmayalım ...

herşey gönlünüzce olsun inşaallah(forumdaki abla ve abiler siz de dua edin bol bol doksan bir gün kaldı yaw :002::002:)

Geri Sayim Baslasin ... :)
Allah yardimciniz olsun, kolay sinav sen yaparsin kucuk dunyam:038:

küçük_dünyam

Active member
o zaman karsilikli dua edelim birbirimize ne dersin:)(benimde sinavlarim var yakinda:) )
Insallah kazanirsin dediklerine gore cok zor bir sinav...ama azim calisma ve duayla basarirsin insallah:)
Dualarim seninle...

dedikleri kadar zor durmuyo şimdiki denemelerde ama sınav gününü bilemicem hakkımızda en hayırlısı inşaallah
Allah razı olsun benim de inşallah dualarım bütün sınavı olanlarla :D

Nurist

Well-known member
ALLAh yardımcınız olsun/hakkınızda hayırlısı olsun inşallah,kişi bu zamanda strese giriyor çok,ama vakit geçince düşünüyor ki ne boş :) hayırla

vera'

Well-known member
RABBİM yardımcınız olsun,
hakkınızda hayırlısını wersin,
mutlu olabileceğiniz, watana, millete faydalı olabileceğiniz yerleri kazandırsın inşallah.....

dua mü'minin silahıdır,
dualarımızdasınız :)

Bu alana bir cevap yazın...