Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Kamplar ve Organizasyonlar
23 Mart Bediüzzaman'ın Vefat Yıldönümüne Kadar Yasin-i Şerif Okuma Programı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teblið" data-source="post: 243167" data-attributes="member: 1011058"><p><strong>Selamun Aleykum;</strong></p><p> </p><p><strong>Bizleri İlah-i Kelam'ın kalbi Yasin'i Şerifte vahdet ettiren </strong></p><p> </p><p><strong>Allah'a hamd Resul'une binlerce kez salat-u selam olsun;</strong></p><p> </p><p><strong>Tarafımdan bu isteği yönetimde ki hocalarımla paylaşmıştım bundan yaklaşık bir ay önce;Allah'ın (cc) kelamının olduğu yerde rahmet olur bereket olur inşl..Bu düşünceyle Kur'anı azümişşanın gölgesine sığınıp bir nebze yüreklerimizin ve ruhumuzun bu rahmet pınarından müslümanlar olarak faydalanmak ve nasiplenmek istedik;</strong></p><p> </p><p><strong>Böylesi bir düşünceyle düşüncemi ve isteğimi yönetimdeki kardeşlerimizle paylaştık..Allah (c.c.) razı olsun hocalarımızdan isteğimizi ve ricamızı kaale alıp yürürlüğe koydular..;TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM..;</strong></p><p><strong> Bu Rahmani, yolda bizimle beraber YÜREK BİRLİKTELİĞİ YAPAN TÜM KARDEŞLERİME TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞAHSIM ADINA;</strong></p><p> </p><p><strong>Göstermiş oldukları medeni cesaretlerinden ötürü ;Her şeyden evvel Kur'anı mubine olan iştiyak ve bağlılıklarını bizlerle bu kampanyada GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ yaptıkları için tekrar teşekkür ediyorum;</strong></p><p> </p><p><strong>Kampanya progarmının formatı gereği derecelendirmeler olabilir elbette;</strong></p><p> </p><p><strong>Ama şahsım adına diyorum ki;BANA GÖRE HER BİR KARDEŞİM DERECELENMİŞTİR İNŞL..TEK TEK KATILIMDA BULUNAN KARDEŞLERİMİ CAN-I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYOR ;KUR'AN'I MUBİN'NİN ŞEFAATİNE NAİL OLMALARINI MEVLADAN NİYAZ EDİYORUM..</strong></p><p> </p><p><strong>CENAB-I HAKK RAZI OLSUN RİSALE FORUM YÖNETİCİLERİNDEN VE ÜYELERİNDEN;</strong></p><p> </p><p><strong>HAKK TELA KUR'AN AHLAKIYLA AHLAKLANDIRSIN CEM-İ CÜMLEMİZİ İNŞL...</strong></p><p> </p><p><strong>.......................................teşekkürler Risale forum..........................</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teblið, post: 243167, member: 1011058"] [B]Selamun Aleykum;[/B] [B]Bizleri İlah-i Kelam'ın kalbi Yasin'i Şerifte vahdet ettiren [/B] [B]Allah'a hamd Resul'une binlerce kez salat-u selam olsun;[/B] [B]Tarafımdan bu isteği yönetimde ki hocalarımla paylaşmıştım bundan yaklaşık bir ay önce;Allah'ın (cc) kelamının olduğu yerde rahmet olur bereket olur inşl..Bu düşünceyle Kur'anı azümişşanın gölgesine sığınıp bir nebze yüreklerimizin ve ruhumuzun bu rahmet pınarından müslümanlar olarak faydalanmak ve nasiplenmek istedik;[/B] [B]Böylesi bir düşünceyle düşüncemi ve isteğimi yönetimdeki kardeşlerimizle paylaştık..Allah (c.c.) razı olsun hocalarımızdan isteğimizi ve ricamızı kaale alıp yürürlüğe koydular..;TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM..;[/B] [B] Bu Rahmani, yolda bizimle beraber YÜREK BİRLİKTELİĞİ YAPAN TÜM KARDEŞLERİME TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞAHSIM ADINA;[/B] [B]Göstermiş oldukları medeni cesaretlerinden ötürü ;Her şeyden evvel Kur'anı mubine olan iştiyak ve bağlılıklarını bizlerle bu kampanyada GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ yaptıkları için tekrar teşekkür ediyorum;[/B] [B]Kampanya progarmının formatı gereği derecelendirmeler olabilir elbette;[/B] [B]Ama şahsım adına diyorum ki;BANA GÖRE HER BİR KARDEŞİM DERECELENMİŞTİR İNŞL..TEK TEK KATILIMDA BULUNAN KARDEŞLERİMİ CAN-I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYOR ;KUR'AN'I MUBİN'NİN ŞEFAATİNE NAİL OLMALARINI MEVLADAN NİYAZ EDİYORUM..[/B] [B]CENAB-I HAKK RAZI OLSUN RİSALE FORUM YÖNETİCİLERİNDEN VE ÜYELERİNDEN;[/B] [B]HAKK TELA KUR'AN AHLAKIYLA AHLAKLANDIRSIN CEM-İ CÜMLEMİZİ İNŞL...[/B] [B].......................................teşekkürler Risale forum..........................[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Kamplar ve Organizasyonlar
23 Mart Bediüzzaman'ın Vefat Yıldönümüne Kadar Yasin-i Şerif Okuma Programı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…