Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
:)))
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 113500" data-attributes="member: 8422"><p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">işte aradığım kız bu!</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">ilk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı elini çantasına attı kurcaladı kurcaladı telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu birtürlü bulamadı sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından ''evde mi bıraktım acaba?'' işte o an aradığım kız bu dedim </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">Altıncı his!</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">6.his filmini izledin mi dedim hayır ama çok övdüler dedi bende filmin cd si var vereyim izle istersen dedim.şimdi izlersem birşey anlamam ilk 5tanesini izlemem lazım önce dedi. sustum gülmedim bile artık görüşmüyoruz </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">maalesef kaybettik !</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan ancak yarım saat sonra doktorun '' malesef annenizi kaybettik'' demesiyle annesinin öldüğünü öğrenmeyen bunun yerine ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin burdaydı diye doktoru döven komşularım var </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">danger !</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki DANGER yazısını görüp ''tanker yazacağına danger yazmış '' diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere yollasam acaba </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">efendi çocuklar !</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">lütfen bir alkışda benim anneme zira geçen gün kendisi televizyonda zap yaparken Aydın ve Fatih ürek'i görünce ben bunları çok severim mankenlerle falan dedikoduları çıkmyor dedi.terbiyeli çocuklar </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">milli güvenlik dersi!</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">lise yıllarında milli güvenlik dersinde hocamız olan subay sınıfın güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti.sıralamayı aynen yazıyorum...teğmen-üsteğmen-yüzbaşı-binbaşı-yarbaşı ve albaşı </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">bunlar taze mi!</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">bunlar taze mi ?diye sormuştu</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">balıkçıda hemen cevabı yapıştırdı</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066">-yok abla pil takıp oynatıyoruz </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #000066"></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 113500, member: 8422"] [CENTER][B][COLOR=#000066]işte aradığım kız bu! ilk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı elini çantasına attı kurcaladı kurcaladı telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu birtürlü bulamadı sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından ''evde mi bıraktım acaba?'' işte o an aradığım kız bu dedim Altıncı his! 6.his filmini izledin mi dedim hayır ama çok övdüler dedi bende filmin cd si var vereyim izle istersen dedim.şimdi izlersem birşey anlamam ilk 5tanesini izlemem lazım önce dedi. sustum gülmedim bile artık görüşmüyoruz maalesef kaybettik ! aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan ancak yarım saat sonra doktorun '' malesef annenizi kaybettik'' demesiyle annesinin öldüğünü öğrenmeyen bunun yerine ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin burdaydı diye doktoru döven komşularım var danger ! önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki DANGER yazısını görüp ''tanker yazacağına danger yazmış '' diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere yollasam acaba efendi çocuklar ! lütfen bir alkışda benim anneme zira geçen gün kendisi televizyonda zap yaparken Aydın ve Fatih ürek'i görünce ben bunları çok severim mankenlerle falan dedikoduları çıkmyor dedi.terbiyeli çocuklar milli güvenlik dersi! lise yıllarında milli güvenlik dersinde hocamız olan subay sınıfın güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti.sıralamayı aynen yazıyorum...teğmen-üsteğmen-yüzbaşı-binbaşı-yarbaşı ve albaşı bunlar taze mi! bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp bunlar taze mi ?diye sormuştu balıkçıda hemen cevabı yapıştırdı -yok abla pil takıp oynatıyoruz [/COLOR][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
:)))
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…