Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
(...)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 121913" data-attributes="member: 1298"><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Her tercih bir kaybediştir </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Ve her kaybediş, bir başlangıç... </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Seni seçmiş olduğum şu günlerin anlatılmaz huzurunu yaşıyorum içimde. Eşsin </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>yüreğime! </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Gün be gün çoğalıyorum. Çiçek çiçek açıp, mis oluyorum. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Gönderdiğim rüzgarla seni çağırıyor kokum. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Sevdan başlangıcım olsun istiyorum, sonra ardından üç nokta (...) koymak. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Bir kez daha görüyorum aynalarda parladığını gözlerimin ve yansımamı tüm </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>gülen gözlerde, sen bilmesen de. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Öyle doymuştum ki hüzne, uzun zaman oldu, değişti mevsimler, özlemişim... </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Geceleri dörtgözle bekleyip, yalnızlığımı kovuyorum odamdan, seninle </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>kalıyorum. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Anlayacağın, korkmuyorum karanlıktan. Ya da oturup ayın üzerine, izliyorum </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>seni, senden habersiz. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Asırlar geçme doymazmışım gibi geliyor. Gündüzler hiç gelmesin istiyorum. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Döküyorum yapraklarımı, insanları kovamıyorum. Sensizim! </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Zaman, eski zaman değil. Saklamaya lüzum yok ellerimin titrediğini, tutmadığını </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>dizlerimin. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Yüreğimi saklamaya lüzum yok. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Gün gibi aşikar her şey. Gönlümde bir bayram havası, uçurduğum rengarenk </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>balonları tutamıyor kimse. Herkes anlıyor, senden başka. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Neyim var ki utanılacak? Hiç! Ne mutlu bana. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Bildiğim ve bilmediğim kayıplarımın ardından üzülmediğime şaşmamak lazım. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Hem öyle tokum ki acıya, acıyan yerlerimi çoktan kesip attım. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Seninle yeniden yer bulmayacak nasılsa. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Her şeyin başı inanmak değil mi? İnanıyorum buna. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Başlangıç mı? Çok güzeldir hep. En güzel üç noktası (...) hayatın. </strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Son başlangıcım sen olsan , keşke!</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 121913, member: 1298"] [COLOR=red][FONT=comic sans ms][B]Her tercih bir kaybediştir Ve her kaybediş, bir başlangıç... Seni seçmiş olduğum şu günlerin anlatılmaz huzurunu yaşıyorum içimde. Eşsin yüreğime! Gün be gün çoğalıyorum. Çiçek çiçek açıp, mis oluyorum. Gönderdiğim rüzgarla seni çağırıyor kokum. Sevdan başlangıcım olsun istiyorum, sonra ardından üç nokta (...) koymak. Bir kez daha görüyorum aynalarda parladığını gözlerimin ve yansımamı tüm gülen gözlerde, sen bilmesen de. Öyle doymuştum ki hüzne, uzun zaman oldu, değişti mevsimler, özlemişim... Geceleri dörtgözle bekleyip, yalnızlığımı kovuyorum odamdan, seninle kalıyorum. Anlayacağın, korkmuyorum karanlıktan. Ya da oturup ayın üzerine, izliyorum seni, senden habersiz. Asırlar geçme doymazmışım gibi geliyor. Gündüzler hiç gelmesin istiyorum. Döküyorum yapraklarımı, insanları kovamıyorum. Sensizim! Zaman, eski zaman değil. Saklamaya lüzum yok ellerimin titrediğini, tutmadığını dizlerimin. Yüreğimi saklamaya lüzum yok. Gün gibi aşikar her şey. Gönlümde bir bayram havası, uçurduğum rengarenk balonları tutamıyor kimse. Herkes anlıyor, senden başka. Neyim var ki utanılacak? Hiç! Ne mutlu bana. Bildiğim ve bilmediğim kayıplarımın ardından üzülmediğime şaşmamak lazım. Hem öyle tokum ki acıya, acıyan yerlerimi çoktan kesip attım. Seninle yeniden yer bulmayacak nasılsa. Her şeyin başı inanmak değil mi? İnanıyorum buna. Başlangıç mı? Çok güzeldir hep. En güzel üç noktası (...) hayatın. Son başlangıcım sen olsan , keşke![/B][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
(...)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…