Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyolarmış
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Merih" data-source="post: 2804" data-attributes="member: 2"><p>3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış</p><p></p><p>Birincisi demiş ki, "karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan</p><p>100'e çıkıyor."</p><p></p><p>Diğer kisi anlamamışlar. "Ne aldın?" diye sormuşlar.</p><p></p><p>"Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş.</p><p>İkinci adam demişki, "Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan</p><p>100'e çıkan bişey almıştım."</p><p></p><p>Hemen anlamışlar tabi ki: "Heey, yoksa Ferrari mi aldın?"</p><p></p><p>Adam gülümsemiş: "Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok</p><p>yakıştı." demiş.</p><p></p><p>Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: "Peki sen ne aldın karına?"</p><p>Adam demiş ki: "Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e</p><p>çıkıyor."</p><p>Adamlar şaşırmışlar: "Atıyorsun!" demişer, "Öyle bir araba olmaz ki!"</p><p></p><p>Adam cevap vermiş:"Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu aldım demiş</p><p></p><p>ne aldığını görmek için tıklayın...</p><p><a href="http://img193.echo.cx/img193/7475/adsz8oj.jpg" target="_blank">http://img193.echo.cx/img193/7475/adsz8oj.jpg</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Merih, post: 2804, member: 2"] 3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış Birincisi demiş ki, "karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor." Diğer kisi anlamamışlar. "Ne aldın?" diye sormuşlar. "Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş. İkinci adam demişki, "Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan bişey almıştım." Hemen anlamışlar tabi ki: "Heey, yoksa Ferrari mi aldın?" Adam gülümsemiş: "Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı." demiş. Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: "Peki sen ne aldın karına?" Adam demiş ki: "Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor." Adamlar şaşırmışlar: "Atıyorsun!" demişer, "Öyle bir araba olmaz ki!" Adam cevap vermiş:"Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu aldım demiş ne aldığını görmek için tıklayın... [url]http://img193.echo.cx/img193/7475/adsz8oj.jpg[/url] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyolarmış
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…