Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hatim Programları
30.Hatim Duasının 28/12/2010 Salı Sabahı Eda Edildiği.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 228521" data-attributes="member: 1008315"><p>Pek Kıymettar Ehl-i Kemalat Büyüklerim ,Aziz Dost ve Arkadaşlarım,Çok</p><p>Değerli Yeğenlerim,</p><p></p><p>30.Hatim duasını tarafıma evvelce iş'ar ettiğiniz isimler</p><p>istikametinde eda ettiğimi; "yeni ilave isimler gönderilirse BİLAHERE</p><p>ONLARI DA kayda alacağımı";sizlerden de dua beklediğimi ve 31.hatime</p><p>yatsı namazını müteakiben</p><p>başlayacağımı VE ARZU EDENLERE BİLDİRDİKLERİ İSİMLERİ TEYİD</p><p>EDEBİLECEĞİMİ VE GEREĞİNİ bilgilerinize arz ederim.</p><p>Selam ve Dualarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 228521, member: 1008315"] Pek Kıymettar Ehl-i Kemalat Büyüklerim ,Aziz Dost ve Arkadaşlarım,Çok Değerli Yeğenlerim, 30.Hatim duasını tarafıma evvelce iş'ar ettiğiniz isimler istikametinde eda ettiğimi; "yeni ilave isimler gönderilirse BİLAHERE ONLARI DA kayda alacağımı";sizlerden de dua beklediğimi ve 31.hatime yatsı namazını müteakiben başlayacağımı VE ARZU EDENLERE BİLDİRDİKLERİ İSİMLERİ TEYİD EDEBİLECEĞİMİ VE GEREĞİNİ bilgilerinize arz ederim. Selam ve Dualarımla [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hatim Programları
30.Hatim Duasının 28/12/2010 Salı Sabahı Eda Edildiği.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…