300 mt'den Türkiye

Lebbeyk

Well-known member
agrdaglarea7.jpg

alacatizmiryg0.jpg

alibeykoyistjz0.jpg

yükseklerden bakmak bi başka... olaylara da uzaktan bakabilmek genel resmi görebilmek kolay değildir maharettir..

aynen bencede...

ama bunun icin insaatcida olabilirsiniz, pilotda, mimarda, cevre muhendiside....:) vesairede.. Tarihcilere has mevzu degil yani... :p

Tesekkurler Lebbeyk, cok guzel fotograflar var...emeginize saglik...

Yeltegiyan

Elfidam
emeğine sağlık Lebbeyk :)sanki bazıların da photoshop var azcık mesela

Halfeti/gümüşkaya kötü bu kadar orta değil minere ve bu kar grnmüyor :) ama güzeller Teşekkürler...

Tarihci

Marmara Tarih
aynen bencede...

ama bunun icin insaatcida olabilirsiniz, pilotda, mimarda, cevre muhendiside....:) vesairede.. Tarihcilere has mevzu degil yani... :p

Tesekkurler Lebbeyk, cok guzel fotograflar var...emeginize saglik...

"olaylara" demiştim :) genel resmi görmek için yükseğe çıkan herkes görebilir maharet bu değil.. soyut meselelere uzaktan bakıp genel resmi görebilmek maharettir demek istemiştim. mesela "İslam dünyasının ortacağı" bu resmi zihinde canlandırmak genel hatları çizmek için hem ortacağı hem eski çağı hem yakın çağı ve bu çağlar arasındaki farkları hem de bu çağlarda hem islam dünyasının durumunu hem de gayri müslim dunyasını bilmek gerekir.. e galiba özel ilgiden ötürü bunları öğrenmemişse insan ancak tarihciler bilir :)

turkuaz

Active member
...müthiş görüntüler gerçekten...Ben Sümela MAnastırı'na bayılmıştım;inanılmaz bi yapıt,kuşbakışı da çok harikaymış doğrusu...

huve

Well-known member
ama en intizamlı görüntüyü de tarlada ter döken Anadolu insanımız oluşturmuş...
hem de hiç çaba sarfetmeden :)

"olaylara" demiştim :) genel resmi görmek için yükseğe çıkan herkes görebilir maharet bu değil.. soyut meselelere uzaktan bakıp genel resmi görebilmek maharettir demek istemiştim. mesela "İslam dünyasının ortacağı" bu resmi zihinde canlandırmak genel hatları çizmek için hem ortacağı hem eski çağı hem yakın çağı ve bu çağlar arasındaki farkları hem de bu çağlarda hem islam dünyasının durumunu hem de gayri müslim dunyasını bilmek gerekir.. e galiba özel ilgiden ötürü bunları öğrenmemişse insan ancak tarihciler bilir :)

:) abi ne demek istediginizi gayet iyi anladim..yuksekte is yapan meslekler kismi isin esprisiydi..:) tarihe ilgi duyan herkes demek istemistim ama biraz ustu kapali oldugundan anlasilmamis.. neyse...Tarih meraklilari diyelim...:rolleyes:

Tarihci

Marmara Tarih
:) olsun
boş teneke çok yerinde bir tabir olmuş hocam :)
evet çok şükür biz de biliyoruz ki dağdaki çobanla onların oyu bir değil; hem de hiç :)

evet aynen öyle bir değil, dağdaki çoban vazifesini yapıyor, ülkeye bir hizmette bulunuyor soframıza gelen gıdaların üretim silsilesinde üstüne düşeni yapıyor.. ülkeye bişeyler katıyor.. ama o boş teneke ancak şeker oranı ölçüyor reklamlarda .............

ha bu arada boş teneke lafı akp kurucu uyelerinden ve MKYK başkan yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ın tabiri :)