Münir Özel, 8 yıldır hastane hastane dolaşmasına rağmen hastalığına teşhis konulamamış.Vücudunda aniden şişlikler çıktığını anlatan Özel, şu anda vücudunun tamamına yayıldığını ve sayılarının 260’a ulaştığını aktarıyor. Vücudunda sertleşmeye neden olan bu rahatsızlık, bazen çalışmasına da engel oluyor. Hastalığı nedeniyle daha önceki işinden kovulan 36 yaşındaki Özel, yaklaşık 3 ay işsizlikten sonra İSPARK’ta işe başladığını söylüyor. İki çocuk babası Özel, son çareyi Cumhurbaşkanlığı’na, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na ve Sağlık Bakanlığı’na mektup yazmakta bulmuş. Özel şu ifadeleri kullanıyor: “Gittiğim her yerden eli boş döndüm. Rahatsızlığım sosyal hayatımı da etkiliyor. Çalıştığım yerden hastalığım yüzünden çıkartıldım.” Cumhurbaşkanlığı’ndan mektubuna gelen cevapla ümitlenen 36 yaşındaki işçi, İl Sağlık Müdürlüğü’nün de vasıtasıyla birkaç hastaneye daha görünmüş. Başta Çapa Tıp ve Cerrahpaşa hastaneleri olmak üzere, Okmeydanı SSK Hastanesi, Şişli Etfal ve Samatya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde muayene olmuş. Fakat gittiği her poliklinik, hastalığın kendi branşları dışında kaldığını ifade ederek onu bir başka polikliniğe sevk etmiş. Yetkililerden yardım bekleyen Münir Özel, “Şişikler önce tatlı bir kaşıntıya sebep oluyor. Kaşıntıdan sonra ise dayanılmaz bir acı başlıyor ve bazen kriz geçiriyorum.” diyor.
Devami...