Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
9 YaŞindakİ Kiz ÇocuĞunun peygamberimize Mektubu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif_Gibi" data-source="post: 113221" data-attributes="member: 6253"><p><span style="color: indigo"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">MEKTUP! </span></span></em></span></p><p><span style="color: indigo"><em></em></span></p><p><span style="color: indigo"><em></em></span></p><p><span style="color: indigo"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">"En Sevgiliye" ait son anı/olay günümüzden... </span></span></em></span></p><p><span style="color: indigo"><em></em></span></p><p><span style="color: indigo"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Şu içinde bulunduğumuz yıllardır... Bir "Kutlu Doğum" haftası nedeniyle bir ilköğretim okulunda, ders içinde, "Peygambere Mektup" yarışması düzenlenmiştir... Birincilik dokuz yaşında bir kız çocuğunundur... Ödül töreni düzenlenir... Genç bir öğretmen hanım, birinciliği kazanan mektup elinde, kürsüye gelir ve okumaya başlar. </span></span></em></span></p><p><span style="color: indigo"><em></em></span></p><p><span style="color: indigo"><em></em></span><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo"><em>"Nur Yüzlü, Gül Kokulu, Sevgili Peygamberim" </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo"><em>Burada durur, devam edemez... yazan, dokuz yaşında bir kız çocuğu; okuyan, genç bir hanım; ağlayan, onlarla beraber bütün bir salondur... Öğretmen hanım sesi titreyerek bir deneme daha yapar, yine okuyamaz... Sonra bir deneme daha... Hıçkırıklara boğulur... Mektubu bu kezde genç bir erkek öğretmen alır... O, yutkuna yutkuna da olsa mektubu okumayı başarır: </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo"><em>"Nur Yüzlü, Gül Kokulu, Sevgili Peygamberim!" </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo"><em>Seni çok ama çok seviyorum. O temiz , pak ellerini öpmek İnşallah nasip olur. Senin nur yüzünü görmek, dünyanın en güzel sözlerini senden dinlemek, o gül kokunu duymak İnşallah bana ve diğer müslümanlara nasip olur. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo"><em>Sen müslümanlığı yaymak için çabaladın. İnşallah biz de çabalarız ki Sen mutlu olasın. Senin mutlu olman için canımı bile veririm. Cennete girersem ilk işim Seni bulmak olur. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo"><em>Senin o güzel Hadis-i Şeriflerini dinlemek çok hoşuma gidiyor. Senin o nurlu ellerini binlerce kez öpüyorum. Çok iyi bir kişi olursam rüyama girer misin? </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo"><em>Müslümanları oluşturmak için ne kadar çaba sarfettin? Sorularımla Seni sıkıyorsam binlerce kez özür dilerim. Sen her şeye layıksın. Altı yaşında yetim kaldın. Bu nasıl bir duygu anlatır mısın? </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo"><em>Seni çok seviyorum. Ellerinden milyonlarca kez öpüyorum. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo"><em>"Seni seven torunun, Büşra!..." </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo"><em>Bazı sözler vardır, öyle tam, öyle anlatmak istediğini eksiksiz ifade eden cinstendir ki, aynı konuda o sözlerden sonra söylenecek her söz yavan, her kelam eksiktir. Küçük Büşra'nın mektubu da bu "tam sözler"den biri... O yüzden bu yazıyı burada bitirmek en doğrusu olsa gerek... Ve ALLAH'a şükrederek... </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: indigo"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Şükürler olsun Rabbim sevdiğinden ve sevdiğimizden bindörtyüzyıl uzaklaşmış bir zamanda bile O'na ( s.a.v) "En Sevgili" diyebildiğimiz için Sana şükürler olsun... </span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: indigo"><em></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: indigo"><em></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: indigo"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">alıntı.</span></span></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif_Gibi, post: 113221, member: 6253"] [COLOR=indigo][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]MEKTUP! [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]"En Sevgiliye" ait son anı/olay günümüzden... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Şu içinde bulunduğumuz yıllardır... Bir "Kutlu Doğum" haftası nedeniyle bir ilköğretim okulunda, ders içinde, "Peygambere Mektup" yarışması düzenlenmiştir... Birincilik dokuz yaşında bir kız çocuğunundur... Ödül töreni düzenlenir... Genç bir öğretmen hanım, birinciliği kazanan mektup elinde, kürsüye gelir ve okumaya başlar. [/FONT][/SIZE] [/I][/COLOR][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=indigo][I]"Nur Yüzlü, Gül Kokulu, Sevgili Peygamberim" [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo][I]Burada durur, devam edemez... yazan, dokuz yaşında bir kız çocuğu; okuyan, genç bir hanım; ağlayan, onlarla beraber bütün bir salondur... Öğretmen hanım sesi titreyerek bir deneme daha yapar, yine okuyamaz... Sonra bir deneme daha... Hıçkırıklara boğulur... Mektubu bu kezde genç bir erkek öğretmen alır... O, yutkuna yutkuna da olsa mektubu okumayı başarır: [/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo][I]"Nur Yüzlü, Gül Kokulu, Sevgili Peygamberim!" [/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo][I]Seni çok ama çok seviyorum. O temiz , pak ellerini öpmek İnşallah nasip olur. Senin nur yüzünü görmek, dünyanın en güzel sözlerini senden dinlemek, o gül kokunu duymak İnşallah bana ve diğer müslümanlara nasip olur. [/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo][I]Sen müslümanlığı yaymak için çabaladın. İnşallah biz de çabalarız ki Sen mutlu olasın. Senin mutlu olman için canımı bile veririm. Cennete girersem ilk işim Seni bulmak olur. [/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo][I]Senin o güzel Hadis-i Şeriflerini dinlemek çok hoşuma gidiyor. Senin o nurlu ellerini binlerce kez öpüyorum. Çok iyi bir kişi olursam rüyama girer misin? [/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo][I]Müslümanları oluşturmak için ne kadar çaba sarfettin? Sorularımla Seni sıkıyorsam binlerce kez özür dilerim. Sen her şeye layıksın. Altı yaşında yetim kaldın. Bu nasıl bir duygu anlatır mısın? [/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo][I]Seni çok seviyorum. Ellerinden milyonlarca kez öpüyorum. [/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo][I]"Seni seven torunun, Büşra!..." [/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo][I]Bazı sözler vardır, öyle tam, öyle anlatmak istediğini eksiksiz ifade eden cinstendir ki, aynı konuda o sözlerden sonra söylenecek her söz yavan, her kelam eksiktir. Küçük Büşra'nın mektubu da bu "tam sözler"den biri... O yüzden bu yazıyı burada bitirmek en doğrusu olsa gerek... Ve ALLAH'a şükrederek... [/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] [COLOR=indigo][I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Şükürler olsun Rabbim sevdiğinden ve sevdiğimizden bindörtyüzyıl uzaklaşmış bir zamanda bile O'na ( s.a.v) "En Sevgili" diyebildiğimiz için Sana şükürler olsun... [/FONT][/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]alıntı.[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
9 YaŞindakİ Kiz ÇocuĞunun peygamberimize Mektubu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…