Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
A.KADİR ÖKSÜZ'DEN ŞİİRLER (Kendi Şiirlerim)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="MAVERA02" data-source="post: 233503" data-attributes="member: 13216"><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">NELER GÖRDÜM ŞU HAYATTA-1</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Neler gördüm hayatta, kimse tahmin etmiyor</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Nasıl anlatsam bilmem, kelimeler yetmiyor</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Öyle haller gördüm ki, hiç aklımdan gitmiyor</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Menfaat için şerefini, satan adamlar gördüm.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Kimi ekmek parası, Selpak mendil satıyor</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Kimi dilenci olmuş, yalandan el açıyor</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Kimi <span style="color: blue">çaldığı </span>malı, tezgâh kurmuş satıyor</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Şerefini yitirmiş, bedbaht insanlar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Dünya menfaati için, yanar döner oluyor</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Yüzü kızarmaz adam, sanki haram soluyor</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Tuzağa düşürmek için, inan fırsat kolluyor</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">İki yüzlü riyâkar, <span style="color: blue">nice</span> adamlar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Sözde adı Müslüman, amel yoktur nâfile</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Hemen safa katılır, gider iken kâfile</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Mangalda kül bırakmaz, konuşunca laf ile</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Görünüşte Müslüman, ne münâfıklar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Nice insanlar vardır almış yaşın başını</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Dünyalık menfaate hemen çatar kaşını</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Allah için secdeye hiç eğmemiş başını</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Kalbim temizdir diyen, nursuz insanlar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Hiç düşünmez kazanır, haram helal aramaz</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Böyle nâmert insana iyilik hiç yaramaz</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Dünya hırsı bürümüş, yerinde hiç duramaz</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Elpençe dîvan duran, nice gâfiller gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Fâiz, rüşvet, irtikap hepsi bir yüz karası</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Görünüşe aldanma hiç, şeytanın maskarası</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Cennet cehennem bilmez, yoktur böyle tasası</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Âhireti inkar eden, nice münkirler gördüm.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Sözde derviş geçinir, okumaz hiç kitabı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Rabbin adıyla oku, Allah’ın ilk hitabı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Ameli yok bir tane, hak ediyor itâbı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Sözde sofi geçinen, <span style="color: blue">câhil insanlar</span> gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Her şeyin sahtesi var, hormonsuz meyve yoktur</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Müslüman mahallesinde salyangoz satan çoktur</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Sahtekârlık yapanlar, her şeye müstahaktır</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">Reçeli bal diyerek, satan insanlar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">01.01.2011</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: indigo"><span style="font-size: 15px">A.KADİR ÖKSÜZ</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MAVERA02, post: 233503, member: 13216"] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]NELER GÖRDÜM ŞU HAYATTA-1[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Neler gördüm hayatta, kimse tahmin etmiyor[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Nasıl anlatsam bilmem, kelimeler yetmiyor[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Öyle haller gördüm ki, hiç aklımdan gitmiyor[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Menfaat için şerefini, satan adamlar gördüm.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Kimi ekmek parası, Selpak mendil satıyor[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Kimi dilenci olmuş, yalandan el açıyor[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Kimi [COLOR=blue]çaldığı [/COLOR]malı, tezgâh kurmuş satıyor[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Şerefini yitirmiş, bedbaht insanlar gördüm[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Dünya menfaati için, yanar döner oluyor[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Yüzü kızarmaz adam, sanki haram soluyor[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Tuzağa düşürmek için, inan fırsat kolluyor[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]İki yüzlü riyâkar, [COLOR=blue]nice[/COLOR] adamlar gördüm[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Sözde adı Müslüman, amel yoktur nâfile[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Hemen safa katılır, gider iken kâfile[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Mangalda kül bırakmaz, konuşunca laf ile[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Görünüşte Müslüman, ne münâfıklar gördüm[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Nice insanlar vardır almış yaşın başını[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Dünyalık menfaate hemen çatar kaşını[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Allah için secdeye hiç eğmemiş başını[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Kalbim temizdir diyen, nursuz insanlar gördüm[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Hiç düşünmez kazanır, haram helal aramaz[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Böyle nâmert insana iyilik hiç yaramaz[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Dünya hırsı bürümüş, yerinde hiç duramaz[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Elpençe dîvan duran, nice gâfiller gördüm[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Fâiz, rüşvet, irtikap hepsi bir yüz karası[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Görünüşe aldanma hiç, şeytanın maskarası[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Cennet cehennem bilmez, yoktur böyle tasası[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Âhireti inkar eden, nice münkirler gördüm.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Sözde derviş geçinir, okumaz hiç kitabı[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Rabbin adıyla oku, Allah’ın ilk hitabı[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Ameli yok bir tane, hak ediyor itâbı[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Sözde sofi geçinen, [COLOR=blue]câhil insanlar[/COLOR] gördüm[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Her şeyin sahtesi var, hormonsuz meyve yoktur[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Müslüman mahallesinde salyangoz satan çoktur[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Sahtekârlık yapanlar, her şeye müstahaktır[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]Reçeli bal diyerek, satan insanlar gördüm[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]01.01.2011[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][COLOR=indigo][SIZE=4]A.KADİR ÖKSÜZ[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
A.KADİR ÖKSÜZ'DEN ŞİİRLER (Kendi Şiirlerim)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…