Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
A.KADİR ÖKSÜZ'DEN ŞİİRLER (Kendi Şiirlerim)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="MAVERA02" data-source="post: 233504" data-attributes="member: 13216"><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">NELER GÖRDÜM ŞU HAYATTA-2</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Dosta güven kalmadı, şüpheyle bakar olduk</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Yolda düzgün yürümez, âdeta sakar olduk</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Fakire hiç acımaz, sadece bakar olduk</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Riya için binleri, savuran insanlar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Allah için denince, kapıdan kovar seni</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Riya, gösteriş için, verir tüm servetini</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Beş kuruşluk mal için, lekeler iffetini</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Kendi öz çocuğunu satan insanlar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Hırsızlık almış gitmiş, kalmadı artık huzur</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Dost sandığın arkandan senin kuyunu kazır</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Dokunma hiç kimseye, başına bela hazır</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Dünyalık miras için, adam vuranlar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Şükür kanaat yok, kalmamış insanda âr</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Gününü gün etmek, zannetme ki sana kâr</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Dünyayı versen bile, yeryüzü onlara dar</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Mal hırsından yemeyip, aç yatanlar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Hiç ölmeyecek gibi, çalışır dünya için</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Düşünmez hiç ukbâyı, ebedi kalmak için</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Bir kibrit bile yeter, onu kül etmek için</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Olanı da yitirmiş, nice müflisler gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">İnsanlık nereye gider, Yârap bu ne hâl</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">İnsana şuur versin, cenâb-ı zâtı zülcelâl</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Bu gidişle düzelmek, umarım belki muhâl</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Uzun emeller için, hayâl kuranlar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Kadir der ki, ümitsizliğe düşmeyin sakın </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Allaha dua edelim, o bize bizden yakın</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">İnşallah vaad edilen, o güzel günler yakın</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">Duası makbul olan, nice insanlar gördüm</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">04.01.2011</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkolivegreen">A.KADİR ÖKSÜZ</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MAVERA02, post: 233504, member: 13216"] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]NELER GÖRDÜM ŞU HAYATTA-2[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Dosta güven kalmadı, şüpheyle bakar olduk[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Yolda düzgün yürümez, âdeta sakar olduk[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Fakire hiç acımaz, sadece bakar olduk[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Riya için binleri, savuran insanlar gördüm[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Allah için denince, kapıdan kovar seni[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Riya, gösteriş için, verir tüm servetini[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Beş kuruşluk mal için, lekeler iffetini[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Kendi öz çocuğunu satan insanlar gördüm[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Hırsızlık almış gitmiş, kalmadı artık huzur[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Dost sandığın arkandan senin kuyunu kazır[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Dokunma hiç kimseye, başına bela hazır[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Dünyalık miras için, adam vuranlar gördüm[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Şükür kanaat yok, kalmamış insanda âr[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Gününü gün etmek, zannetme ki sana kâr[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Dünyayı versen bile, yeryüzü onlara dar[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Mal hırsından yemeyip, aç yatanlar gördüm[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Hiç ölmeyecek gibi, çalışır dünya için[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Düşünmez hiç ukbâyı, ebedi kalmak için[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Bir kibrit bile yeter, onu kül etmek için[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Olanı da yitirmiş, nice müflisler gördüm[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]İnsanlık nereye gider, Yârap bu ne hâl[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]İnsana şuur versin, cenâb-ı zâtı zülcelâl[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Bu gidişle düzelmek, umarım belki muhâl[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Uzun emeller için, hayâl kuranlar gördüm[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Kadir der ki, ümitsizliğe düşmeyin sakın [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Allaha dua edelim, o bize bizden yakın[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][COLOR=black][FONT=Arial][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]İnşallah vaad edilen, o güzel günler yakın[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Duası makbul olan, nice insanlar gördüm[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]04.01.2011[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]A.KADİR ÖKSÜZ[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
A.KADİR ÖKSÜZ'DEN ŞİİRLER (Kendi Şiirlerim)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…