Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Abdurrahim Karakoç Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif_Gibi" data-source="post: 92972" data-attributes="member: 6253"><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">Ask Hikayesi</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Basimdan bir kova sevda döküldü[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Islanmadim, üsümedim, yandim oy![/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Iplik iplik damarlarim söküldü[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Kursun yemis güvercine döndüm oy![/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Yagmur yorgan oldu, dösek kar bana[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Anladim ki kendi gönlüm dar bana[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Alev dolu bardaklari yâr bana[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Sunuverdi içtim içtim kandim oy![/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Sevgi ektim, naz biçmeye çalistim[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Ne zamana, ne kendime alistim[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Kirk senede yedi hasret bölüstüm[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Yedi dünya bana düstü sandim oy![/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Gönül sahinimi yordum gerçege[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Sonsuzda yüzümü sürdüm gerçege[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Teselliden kanat kirdim gerçege[/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Tecellinin sinesine kondum oy![/FONT]</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #0f243e">[FONT=&quot]Abdurrahim Karakoç [/FONT]</span></em></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif_Gibi, post: 92972, member: 6253"] [SIZE=4][B][I][COLOR=#0f243e]Ask Hikayesi [FONT="]Basimdan bir kova sevda döküldü[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Islanmadim, üsümedim, yandim oy![/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Iplik iplik damarlarim söküldü[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Kursun yemis güvercine döndüm oy![/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Yagmur yorgan oldu, dösek kar bana[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Anladim ki kendi gönlüm dar bana[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Alev dolu bardaklari yâr bana[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Sunuverdi içtim içtim kandim oy![/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Sevgi ektim, naz biçmeye çalistim[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Ne zamana, ne kendime alistim[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Kirk senede yedi hasret bölüstüm[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Yedi dünya bana düstü sandim oy![/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Gönül sahinimi yordum gerçege[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Sonsuzda yüzümü sürdüm gerçege[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Teselliden kanat kirdim gerçege[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Tecellinin sinesine kondum oy![/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0f243e][FONT="]Abdurrahim Karakoç [/FONT][/COLOR][/I][/B][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Abdurrahim Karakoç Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…