Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
ABLAM İÇİN ÇEVŞEN OKUR MUSUNUZ??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="molla_zehra" data-source="post: 75151" data-attributes="member: 30"><p>ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM.TABİKİ SONUÇTAN HABERDAR EDECEM LAKİN CUMA YATIŞ DEMİŞ DOKTORU ABLAMIN.KANSIZMIŞ BAYAĞI VE BU DA BEDENE ZOR OLACAĞINDAN.AMELİYAT GÜNÜNÜ PAZARTESİYE ALMIŞ DOKTOR.BİRAZ ÖNCE ÖĞRENDİM.HABERİNİZ OLMALI DİYE DÜŞÜNDÜM.HAKKINIZI HELAL EDİN..İNŞ.SAĞ SALİM ÇIKAR ABLAM AMELİYATTAN.HABER EDECEM ERTESİ GÜNÜ BİİZNİLLAH.TABİ HASTANE DE REFAKATÇİ DEĞİLSEM..</p><p>DUAİLE.._________________________________________________<strong>salıdan beridir hastanedeyim.refakatçi olarak lakin şimdi ailecek hastanedeyiz.ablam ölüm döşeğinde.artık ne kemoterapiye cevap veriyor ne de radyoterapi için tümör küçük.8 cm.den 15 cm çıkmış tümörü ve hala büyümekte.vücudu şişiyor,iyice bedenen ağırlaştı.artık yalnızca ağrılarını dindirmek için ağrı kesen serum veriyorlar.hastalığı bilinçsizce yatmasına sebep oldu.ne yiyor,içiyor,öylece yatıyor arada ah'larını işitiyoruz.kısacası ölümünü bekliyoruz.umut kalmadı.doktoru "kadere boyun eğecez artık" dedi.tedaviyi kestiler.birgünlüğüne dinlenmem için eve yolladı ailem.lakin hatıralar müsaade etmiyor..</strong></p><p><strong>gardaş acısı ne yaman,bu nasıl bir imtihandır Allahım!</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>yani..iyice ağırlaşan,yapılacak bişeyi kalmayan,onun için ölümü bekleyen kanser hastası ablam için "ızdırabını dindir.imanını muhafaza eyle" diye dua eder misiniz?</strong></p><p><strong>okadar çok ihtiyacı var ki..</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>duaile.. </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="molla_zehra, post: 75151, member: 30"] ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM.TABİKİ SONUÇTAN HABERDAR EDECEM LAKİN CUMA YATIŞ DEMİŞ DOKTORU ABLAMIN.KANSIZMIŞ BAYAĞI VE BU DA BEDENE ZOR OLACAĞINDAN.AMELİYAT GÜNÜNÜ PAZARTESİYE ALMIŞ DOKTOR.BİRAZ ÖNCE ÖĞRENDİM.HABERİNİZ OLMALI DİYE DÜŞÜNDÜM.HAKKINIZI HELAL EDİN..İNŞ.SAĞ SALİM ÇIKAR ABLAM AMELİYATTAN.HABER EDECEM ERTESİ GÜNÜ BİİZNİLLAH.TABİ HASTANE DE REFAKATÇİ DEĞİLSEM.. DUAİLE.._________________________________________________[b]salıdan beridir hastanedeyim.refakatçi olarak lakin şimdi ailecek hastanedeyiz.ablam ölüm döşeğinde.artık ne kemoterapiye cevap veriyor ne de radyoterapi için tümör küçük.8 cm.den 15 cm çıkmış tümörü ve hala büyümekte.vücudu şişiyor,iyice bedenen ağırlaştı.artık yalnızca ağrılarını dindirmek için ağrı kesen serum veriyorlar.hastalığı bilinçsizce yatmasına sebep oldu.ne yiyor,içiyor,öylece yatıyor arada ah'larını işitiyoruz.kısacası ölümünü bekliyoruz.umut kalmadı.doktoru "kadere boyun eğecez artık" dedi.tedaviyi kestiler.birgünlüğüne dinlenmem için eve yolladı ailem.lakin hatıralar müsaade etmiyor.. gardaş acısı ne yaman,bu nasıl bir imtihandır Allahım! yani..iyice ağırlaşan,yapılacak bişeyi kalmayan,onun için ölümü bekleyen kanser hastası ablam için "ızdırabını dindir.imanını muhafaza eyle" diye dua eder misiniz? okadar çok ihtiyacı var ki.. duaile.. [/b] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
ABLAM İÇİN ÇEVŞEN OKUR MUSUNUZ??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…