Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
İstek ve Şikayetleriniz
Acaba bu şekilde olmaz mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Abdurrahman" data-source="post: 75626" data-attributes="member: 1560"><p>Arkadaşlar söyliyeceğim şikayet değil belki belki meşveret... haa ne alaka, sen kimsin ki meşveret olsun demeyin ... fikrimi söylemekteki muradım, fayda düzeyinin arttırılması noktasında katkıda bulunmak... .(</p><p></p><p> Netice olaraksa; bölüm görevlileri mantığı güzel olmuş, tek kişinin yada bir iki kişinin tüm sitenin içeriğine aynı anda vakıf olması beklenemez, böyle bir tedbir işleri kolaylaştırdığı gibi fayda katsayısınıda elbette arttırabilir. Yalnız; bölüm görevlisinin dışında diğerlerine sadece o konuya konuşma izni vermek, yeni konu açtırmamak, ne kadar hikmetli, ne kadar doğru ne kadar isabetli bilmiyorum. Keşke o bölümlerde de konu açma bölümü olsaydı da görevli arkadaş o konuyu alakasız görüyorsa ya kaldırsaydı, yada biliyorsa cevap verseydi, yada bir başkasıda cevap verseydi. Yani bölüm yöneticisi o kısma yazılanları takip eden kişi olsaydı, daha fazla konu ve daha fazla cevap olmazmıydı diye düşünüyorum.. ^o) neyse; maksadımız sadece fikir teatisi idi yoksa yapılanı kırmak değil.. </p><p> Kolay gelsin..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Abdurrahman, post: 75626, member: 1560"] Arkadaşlar söyliyeceğim şikayet değil belki belki meşveret... haa ne alaka, sen kimsin ki meşveret olsun demeyin ... fikrimi söylemekteki muradım, fayda düzeyinin arttırılması noktasında katkıda bulunmak... .( Netice olaraksa; bölüm görevlileri mantığı güzel olmuş, tek kişinin yada bir iki kişinin tüm sitenin içeriğine aynı anda vakıf olması beklenemez, böyle bir tedbir işleri kolaylaştırdığı gibi fayda katsayısınıda elbette arttırabilir. Yalnız; bölüm görevlisinin dışında diğerlerine sadece o konuya konuşma izni vermek, yeni konu açtırmamak, ne kadar hikmetli, ne kadar doğru ne kadar isabetli bilmiyorum. Keşke o bölümlerde de konu açma bölümü olsaydı da görevli arkadaş o konuyu alakasız görüyorsa ya kaldırsaydı, yada biliyorsa cevap verseydi, yada bir başkasıda cevap verseydi. Yani bölüm yöneticisi o kısma yazılanları takip eden kişi olsaydı, daha fazla konu ve daha fazla cevap olmazmıydı diye düşünüyorum.. ^o) neyse; maksadımız sadece fikir teatisi idi yoksa yapılanı kırmak değil.. Kolay gelsin.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
İstek ve Şikayetleriniz
Acaba bu şekilde olmaz mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…