Normal
ben kısaca durumundan bahsedeyim kardeşlerim...;hastalık ortaya çıktığında açıkçası biraz ilerlemişti..sanırım buna tıpta metastastik ca. deniyor...hemen kemoretapi tedavileri başladı...4 kür kt aldı..hala da alacak..tabi bu illeti bilen bilir..tedavisi de zor,kendisi de zor...Allah CC cümlesine yardım etsin..ne zaman halini sorsam hep şükrediyor..ne kadar sancısı olduğunu iyi biliyorum,ailesinin baska üyelerinden de sık sık haberlerini alıyorum...şuan tedaviye ara verdi çünkü tedavi bürokratik bir engele takıldı..! bu nasıl iş anlamam..durumu acil olan bir hasta ve bekliyor..! neyse işin özü iyi olmak çok istiyor..ve her görüştüğümde muhakkak dua istiyor..yüreği çok güzel bir dost..Allah onu ve diğer hastaları sevdiklerine ve sevenlerine bağışlasın amin.. ve Allah sizlerden razı olsun canlarım...
ben kısaca durumundan bahsedeyim kardeşlerim...;hastalık ortaya çıktığında açıkçası biraz ilerlemişti..sanırım buna tıpta metastastik ca. deniyor...hemen kemoretapi tedavileri başladı...4 kür kt aldı..hala da alacak..tabi bu illeti bilen bilir..tedavisi de zor,kendisi de zor...Allah CC cümlesine yardım etsin..ne zaman halini sorsam hep şükrediyor..ne kadar sancısı olduğunu iyi biliyorum,ailesinin baska üyelerinden de sık sık haberlerini alıyorum...şuan tedaviye ara verdi çünkü tedavi bürokratik bir engele takıldı..! bu nasıl iş anlamam..durumu acil olan bir hasta ve bekliyor..!
neyse işin özü iyi olmak çok istiyor..ve her görüştüğümde muhakkak dua istiyor..yüreği çok güzel bir dost..Allah onu ve diğer hastaları sevdiklerine ve sevenlerine bağışlasın amin..
ve Allah sizlerden razı olsun canlarım...